Това е диетата на родилката Миа Сантова – минус 14 кг за 2 месеца! (действа върху проблемните зони)

Миа Сантова влезе във форма светкавично след раждането на детето си!

Журналистката и водеща Миа Сантова удиви всички с перфектната си форма след раждането на бебето си. Тя успя да се втали от бременността за наистина отрицателно време, а близките и колегите й останаха ошашавени от ефекта. Някои дори шеговито зададоха въпроса да не би Миа да е посетила д-р Ангел Енчев, което, разбира се, е в само шега.

Оказа се, че Миа Сантова е спазвала наистина ефективна диета, която ако се следва стриктно, действително извайва фигурата и по-точно онези зони, в които имаме нужда от отслабване.

Миа Сантова

Миа Сантова изглежда убийствено след раждането на бебето си

Диетата на Миа Сантова включва няколко задължителни правила. На първо място е консумацията на много лимонов сок всеки ден – пие се по една голяма чаша вода с един изстискан в нея лимон около 45 минути преди всяко хранене. Другото, което се консумира ежедневно, са два изстискани на фреш грейпфрута, които заедно с лимоните, убиват мазнините в тялото и се явяват като истински чистачи за шлаките и токсините.

Следващото правило е да пием поне около 2,5 литра вода на ден, а що се отнася до храната – то тя трябва да е базирана предимно на зеленчуци, супи, много риба и храни, съдържащи фибри като овесени ядки, гречка и други.

Миа Сантова се е стремила да се придържа стриктно към разделното хранене като улеснената версия на това е не да се храним с различни храни всеки един от дните, а поне да не смесваме забранени храни една с друга на едно хранене.

Ако на обед ядете месо например, то в никакъв случай не добавяйте към него ориз или картофи. Тях може да ги хапнете, но поне 4-5 часа по-късно, например на вечеря. Сладкишите и бялата захар са напълно изключени, но това е така при повечето диети за отслабване.

А доказателството, че диетата за отслабване на Миа Сантова действа, е пред очите ни – това е самата тя след раждането. Малко дами успяват да изглеждат по този начин след като родят.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *