Експресно лечение на болки в гърлото (заличава ги за 4 часа)

Всеки може да приложи у дома лечение на болки в гърлото, което ще го облекчи само за 4 часа

Много хора страдат от възпалени сливици и мнозина са онези, които имат налепи и гнойна ангина. По принцип едно лечение на болки в гърлото трае прекалено дълго, защото изисква време за траен ефект. Съществува обаче вариант, при който облекчаването идва едва 4 часа след началото на лечението.

Всяко лечение на болно гърло продължава дълго, но може да се постигне облекчение само за 4 часа

Всяко лечение на болки в гърлото продължава дълго, но може да се постигне облекчение само за 4 часа

Рецепта: Поливат се 200 мл. вода върху 80 гр. семена от кимион и се вари 15 мин. Получава се много гъста смес, наподобяваща утайка от кафе. След като се прецеди, се разрежда с още 50 мл. вода и пак трябва да заври. После се сваля от котлона и се сипва малко коняк (около 1 суп. лъж.).

Приложение: Пие се на 30 мин. и по 1 суп. лъж. Така се продължава цели 4 часа, като още след първите 2 вече ще може да се преглъща безболезнено.

„Едно лечение на болно гърло винаги продължава дълго, но облекчаването може да се постигне и по-бързо, зависи от методите на лечение. Има много лекарства, които постигат ефект, но малко от тях са с бързи резултати, особено за хората с англина. Трябва да се внимава много, ако имате възпалени сливици, това не е шега.“ – споделя д-р Минчев от Варна.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Има известни правила, които би следвало да  бъдат спазвани при въпросното лечение. Поне 4 часа преди това не трябва да не се пие нито студено, нито горещо или топло, както и да се яде. Газираното също се изключва и изобщо всичко, което може да дразни гърлото.

„Истина е, че от малка страдам от всякакви проблеми със сливиците. Родителите ми направиха всичко възможно да не се наложи изваждане, но когато станах по-голяма, проблемът се завърна. Наскоро изпробвах една нова рецепта с кимион и коняк, която много ме облекчи.“ споделя потребител на чудната смес за лечение на болно гърло.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *