Това е диетата на Нели Рангелова преди концерт! (смъква 5-7 кг за 2 седмици)

Нели Рангелова прави тази диета преди всеки по-мащабен концерт, за да е в перфектна форма!

Известната естрадна изпълнителка Нели Рангелова винаги е в чудесна форма, въпреки напредването на годините. Това обаче не се дължи на някакво си чудо или на перфектен ген, а на известни усилия и поддържане от нейна страна.

Преди всеки свой по-мащабен концерт, Нели Рангелова се подлага на диета за около две седмици, след които тя може да се изфука с от минус 5 до минус 7 килограма по-малко от теглото си.

диета

Нели Рангелова спазва тази диета от години и ефектът е постоянен

Любопитното е, че певицата не залага на различни диети или хранителен режим всеки път, а от години спазва една и съща диета, от която е останала видимо доволна. Тя не е трудна за изпълнение, но пък Нели Рангелова е категорична, че трябва да се спазва точно.

Ето и самата й диета – в течение на цяла седмица или по-точно на шестте дни от нея, певицата се храни единствено със свежи зеленчуци и месо, но нетлъсто. Плодове си позволява само през деня, не и вечер, като те трябва да не съдържат много захар в себе си.

Салатите си ги овкусява само със зехтин и ябълков оцет или лимон, но без сол и никакви дресинги в тях. Може да яде също риба, но не и ориз, картофи, фасул и прочие храни, най-вече съдържащи въглехидрати.

На седмия ден идва най-важното условие от диетата, а то е, че през целия ден се пият не по-малко от 2,5 литра чай без захар, след което се изпива едно пакетче английска сол. Английската сол моментално прочиства стомаха и спомага за изхвърлянето на отпадъчните вещества, които се отлагат като мазнини в тялото.

“Демир

На втората седмица плодовете се изключват, за сметка на бобовите култури, които се включват в менюто през ден. На единия ден се хапват зеленчуци, месо или риба, а на следващия леко ястие от леща, грах или фасул. Последният ден отново е само на чай, но този път без английската сол към него.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *