Тони Димитрова: С това „чудо“ свалих 10 кг и ми стига, няма да ставам модел (сподели диетата си)

Чаровната любимка на българите Тони Димитрова е влюбена и значително отслабнала от преди!

Тони Димитрова безспорно е една от най-големите чаровници в българската музика и всенародна любимка. Заради това, че е безкрайно естествена и изчистена от прословутата суета и показност на така наречените „звезди“ в лицето на много от колегите й.

Днес обаче Тони Димитрова най-сетне може да си позволи да се похвали публично – първо, защото е влюбена в новия си приятел Иван Чeнов и второ, защото успя да постигне завидна промяна във визията си. Пълничката изпълнителка от зората на кариерата й вече я няма, а Тони е видимо вталена. Както самата тя признава, свалила е цели 10 килограма.

Тони Димитрова

Тони Димитрова без колебание разкри диетата си

„Да, отслабнах и ми олекна. Това беше целта ми – да сваля някое и друго кило, а не да ставам манекенка. Знам, че не ме бива за тая работа, а и на тия години няма да се правя на момиченце. Да отслабна беше повече в полза на общото ми здраве, а не на някаква суета, затова се радвам, че това „чудо“ помогна“, споделя чаровната Тони Димитрова пред близките си приятели, които не спират да я хвалят, че се е дори подмладила.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Всъщност диетата на Тони Димитрова се оказа доста лесна и приятна за спазване. Тя трябвало да се храни разделно всяка седмица в продължение на месец като през цялото време не трябвало да пие по-малко от 3 литра вода всеки ден.

През първата седмица шест дни Тони Димитрова се хранила с варени картофи, без сол и мазнина, плюс две кофички кисело мляко. Количеството картофи на ден е максимум 500 грама, разделени на две хранения от по 250 грама. Чай и кафе са позволени по време на цялата диета, но без захар. А картофите, освен варени, може да са и печени във фурна, но пак без мазнина.

Втората седмица се яде само пиле и зеленчуци, което е едно от любимите менюта на изпълнителката. Пилето, естествено, трябва да е само филе и то без никаква кожа, а салатите да са подправени само с капка зехтин и ябълков оцет, или лимон.

Третата седмица пилето се заменя с риба, която също се яде шест дни в комбинация с обилни зелени салати или салати от други зеленчуци, но без сирене и добавки към тях.

И последната, четвърта седмица, менюто включва чай с мед и плодове, но не за шест, а за само три дни. В следващите се преминава към леко захранване, на базата на салати, месо и филийка пълнозърнест хляб на ден.

Важно е да се отбележи, че в тази диета на всеки седми ден се дава свобода на хранене, но спазващият я все пак трябва да се ограничава и да внимава доколко си угажда. Позволено е малко парче пица или малко парче торта, но те задължително заместват едно от основните хранения.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Тони Димитрова: С това „чудо“ свалих 10 кг и ми стига, няма да ставам модел (сподели диетата си)

  1. За мен тази диета е трудна,аз едва изкарвах по двата дни,да ядеш една седмица картофи и то без мазнина е мъчително,най ми е лесна на Ваня Червенкова,тя е по лесна и е за предпочитане.

  2. Хора не правете такива диети и то сами,вярно от тях отслабваш,но така се сваля мускулна маса без да се разграждат мазнини и след това отново се качва и то двойно от това което е свалено.Обърнете се към консултант по храненето.Аз ползвах тази услуга и съм доволна.Потърсете в интернет за Herbalife консултанти или направо за продуктите уникални са.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *