Лек при тромбоза

С този лек при тромбоза ще стимулирате работата на всички системи в организма

Ако и вие сте попаднали в плен на патологичното съсирване на кръвта, то този лек при тромбоза със сигурност ще ви е от полза.

Коварната тромбоза протича в три последователни стъпки. Заболяването започва с увреждането на стените на съдовете, след което се забелязват промени в кръвотока и се стига до промяна в свойствата или състава на кръвта.

Предлагаме ви отличен лек при тромбоза, който със сигурност ще сведе до минимум образуването на кръвни съсиреци (тромби).
За да си приготвите чудотворния лек при тромбоза, са ви необходими няколко продукта, които можете да откриете лесно в аптеката.

С този лек при тромбоза ще стимулирате работата на всички системи в организма

С този лек при тромбоза ще стимулирате работата на всички системи в организма

Ето ги и тях:
50 мл. евкалиптова тинктура
50 мл. тинктура от мента
по 15 мл. валерианова тинктура, тинктура от божур и тинктура от глог
100 мл. тинктура от дяволска уста

Смесете добре всички билкови тинктури като спазвате посоченото количество и ги оставете да престоят за 14 дни на тъмно и хладно място.
След като изтече този срок вече си имате вълшебен лек при тромбоза, който освен това ще ви помогне при наличието на сърдечносъдови заболявания и нервност.

От получената тинктура се приема по 1 ч.л. разредена в 1/3 ч.ч. вода, три пъти дневно.
Лечебният коктейл ще ви избави и от шума в ушите, напрежение или главоболие.
Тъй като билковата настойка предотвратява образуването на кръвни съсиреци, тя е отлично средство за предпазване от инфаркт.

Природолечители посочват, че билковата тинктура е полезна и за хора, които страдат от различни нарушения в мозъчното кръвообращение, както и от аритмия.
Може да замени успешно употребата на успокоителни, тъй като намалява вътречерепното налягане, оказва благоприятен ефект върху всички системи в организма и укрепва нервната система.

“Фигурин

Тромбозата не трябва да бъде подценявана, тъй като е много сериозно заболяване и ако не се лекува адекватно и навреме, съществува риск засегнатият от болестта да остане без крак(а) или ръка (ръце).
Съществува сериозен риск да се стигне и до летален изход.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *