Рецептата, която прави бъбреците като нови!

Рецептата, която прави бъбреците като нови!
4.4 (88%) 5 votes

Камъни в бъбреците и още един куп неприятности могат да бъдат избегнати с помощта на отвара от ленено семе!

Мария Бакалова не е лекар, но използва рецепта, която дава страхотни резултати при камъни в бъбреците или други проблеми с бъбреците. Става въпрос за отвара от ленено семе, която действа безотказно при възпаления, пише „Живот без рак“.

Приготвяне: В кафемелачка се смила много добре 1 ч. чаша ленено семе. Вари се в 300 мл. вода до кипване, но когато кипне, веднага трябва да се свали от огъня. Наподобява много правенето на турско кафе. Ако човек иска да си приготви само 1 доза, сипва в 1 чаша вода 1 ч. лъжица ленено семе и после вари. Няма проблем да се подслади с малко мед.
Употреба: Пие се на равни дози (тоест по 100 мл.) три пъти в деня, но винаги 15 минути преди да се извършва хранене. Приема се по този начин цели 3 месеца, а после се почива 1 месец и пак се продължава 3 месеца, ако има нужда.

„Имам много познати, които боледуваха от камъни в бъбреците. Отварата от ленено семе ги вдигна на крака за месеци. Сега се чувстват прекрасно. Аз самата имам възпалени бъбреци и пия от тази смес. Никога не съм се разочаровала от нея. Прекрасен лек за бъбреци е.“ – споделя Мария Бакалова.

Избягай от камъни в бъбреците с ленено семе!

Избягай от камъни в бъбреците с ленено семе!

Отварата трябва да не се приема гореща, нито студена. Темепратурата й трябва да бъде стайна. Хубаво е да не се правят много големи количества наведнъж, а да се действа ден за ден. Понеже лененото семе в смляно състояние бързо се окислява и така губи част от свойствата си.

Бакалова, която е учителка по професия, но вече е пенсионер, разкрива още, че въпросната отвара от ленено семе е полезна и срещу проблеми със стомаха. Тя го облекчава за минути и затова може да се приема и от хора с гастрит или други чревни неразположения, научи Doctorbg.net.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *