Така се лекува напълно диабет с целебната сила на пчелите! (още за рецептата на сестра Ганева)

Мощната рецепта на сестра Ганева срещу диабет предизвика множество отзиви, затова допълваме информацията за нея с отговори на някои въпроси!

Преди няколко дни ви запознахме с наистина мощната рецепта на сестра Ганева за пълно лечение на диабет, само и единствено с помощта на чудната сила на пчелите. Самата рецепта се състои в това да напълните няколко стъклени бутилки с чешмяна вода, след което да ги оставите да престоят около два часа до пчелен кошер.

След това пиете от водата най-малко по литър на ден, а най-добре до 2 литра, като не забравяте да следите показателите на кръвната си захар преди, по време и след втората седмица от употребата на целебната вода.

диабет

Рецептата на сестра Ганева заедно с прополис и пчелно млечице прави чудеса за здравето и лечението на диабет

Пчелите притежават неповторимите качества да променят структурата на водата, тъй като те излъчват специални радиовълни, които зареждат водата и я правят силно лечебна. Не един и двама са болните, които са успели напълно да се излекуват от болестта само с помощта на този метод.

Най-честите въпроси, които бяха задавани относно рецептата на сестра Ганева са дали бутилките с вода трябва да бъдат отворени или затворени. Те трябва да останат затворени, за да не попадат прах и други замърсители във водата, която след това ще консумираме. Колкото до способността на пчелите да променят структурата на питейната течност, то тя не се влияе от капачката на бутилката, обяснява сестра Дина Ганева.

“Фигурин

Колкото до лекарствата за диабет, които приемате, то не бива да ги спирате, когато започнете да изпълнявате рецептата. До първите две седмици пийте лекарствата си по рецепта – така, както са ви предписани. Едва, когато видите резултата от пчелната вода и се уверите, че стойностите на кръвната захар са преминали в нормалните си граници, може да се консултирате с лекар и да разредите приема им до пълното ви излекуване.

Има и още нещо много важно за диабета и лечението му. И това е ползата от приема на прополис и пчелно млечице. Данни от Дагестанската медицинска академия сочат излекуването на около 40 болни от диабет, които в течение на месец са приемали ежедневно прополис и пчелно млечице.

При пациентите давността на заболяването е било от 1 месец до двадесет години, като 25 от пациентите са били с диабетни микроангиопатии (полиневропатии, ретинопатии r нефропатии).

След приема на прополис и пчелно млечице, при цели 67 процента от болните, общото им състояние се подобрило значително. Хората вече не се чувстват слаби, заредени са с енергия, нивото на захарта им се понижило с 2-4 мкмол/л, а денонощната употреба на инсулин намаляла значително, а при някои от тях била напълно преустановена.

Тези пчелни продукти заедно с рецептата на сестра Ганева са едно истинско природно чудо и дори да не вярвате, нищо не ви пречи да опитате. Правите го сами, съвсем безплатно, а отзивите на предшествениците ви са повече от добри. Желаем успех!


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Така се лекува напълно диабет с целебната сила на пчелите! (още за рецептата на сестра Ганева)

  1. Замене е поредното шарлатанство ако беше така със вода дасе лекува диабет нямаше да има хиляди хора със това коварно заболявание несе доверявайте питеси лекарствата и наиважното е храната и спорта редовно мерене на кръвната захар

  2. Започнах го на 11 юли, трудно открих кошери, но се справих. За 20 дни -никаква промяна в захарта при положение , че спазвах стриктно. Но на десетия ден започна една друга промяна-започна да ми "тежи "главата, премерих си кръвното-170/100. Моето кръвно е обикновено 135/80. Започнах често да го меря -все високо. Много мислих и от 4 дни започнах да пия обикновена вода . От вчера кръвното ми се нормализира и е 140/80, мерих го много пъти. Нямам абсолютно доказателство, но , за себе си, съм увеена , че е от въздействието на пчелите. Бясна съм на собствената синаивност. Питам се коя е "сестра Ганева" (или кийто и да е там), та "откри", че това лекува диабет. Не казвам, че всички ще имат тази реакция, но пиша , за да ви информирам за моите наблюдения. Единствената полза , която имахе,че се движих повече -кошерите са на 35 мин. каране с колело , та час и 10 мин за взимане на доза вода е добра физическа активност. Бясна съмна моя себствен наивитет, та мислете и Вие на какво се връзвате.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *