Стара рецепта на покойния Борис Николов лекува изцяло хипертонията! (стотици хора забравиха лекарствата)

Великият народен лечител Борис Николов и неговата стара рецепта за лечение на хипертония накараха стотици хора да признаят, че са захвърлили лекарствата!

Хипертонията или високото кръвно налягане са един от бичовете на съвремието, водещи след себе си множество опасности за здравето. Високото кръвно налягане е един от най-страшните здравословни проблеми, които могат да причинят инфаркт или инсулт, а оттам и мигновена смърт.

Ежедневно хиляди от нас са принудени да пият лекарства с шепи за регулиране на кръвното налягане, като този процес ни се струва необратим. Оказа се обаче, че съвсем не е така. Защото стотици благодарни хипертоници признават, че изцяло са се излекували с една стара, но наистина удивителна рецепта на покойния народен лечител Борис Николов.

хипертония

Старата рецепта на Борис Николов получи множество признания от благодарни пациенти

Първа за тази рецепта съобщи баба Мита от село Ресен край Велико Търново, която от година не спира да я предава от уста на уста, за да помогне и на други с нейния проблем.

“Фигурин

Рецептата на Борис Николов е лесна за приготвяне и се състои в следното – взимат се четири обелени и почистени от семките лимони, които се смесват с 400 грама обелен чесън (задължително български). Чесънът и лимоните се смилат на каша с пасатор или машинка за мелене на месо, а сместта се изсипва в бутилка от тъмно стъкло.

Запечатваме бутилката с домакинско фолио и я оставяме да престои 24 дни на тъмно и хладно място – добре е обаче това да не е хладилник, а изба, килер или каквото счетете за подходящо.

На 25-я ден започваме да употребяваме сместта като я приемаме всяка вечер, непосредствено преди лягане. Преди да поясним как точно се приема, трябва да кажем, че е добре да вечеряме не по-късно от 19 часа и да си лягаме най-късно около 23 часа.

И така, готовата смес става годна за употреба като вземем една чаша, в която поставяме две лъжици кисело мляко, една лъжица от сместта с чесъна и лимоните, а към тях добавяме половин чаена лъжичка канела, малка лъжичка мед и 15-тина капки клеева тинктура. Разбъркваме добре всичко това и го изяждаме наведнъж преди лягане.

Добре е и всяка сутрин да изяждате същата смес от кисело мляко, мед, канела и клеева тинктура, но този път без чесново-лимоновата смес, като я замените с две лъжици смлени орехи.

Страшно много хора уверяват, че тази рецепта наистина им е помогнала и то много повече от всички фармацевтични продукти. Надяваме се, че ще успее да помогне и на Вас – още повече, че освен за хипертония, тя помага и за сваляне на лошия холестерол.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

7 коментара по “Стара рецепта на покойния Борис Николов лекува изцяло хипертонията! (стотици хора забравиха лекарствата)

  1. Правих го 2 месеца но не ми помогна. Много е важно да се спазва диета. Всички проблеми идват от натрупване на токсини в организма. Ако се храните само с плодове и зеленчуци за поне 2 седмици ,да се пие много вода ще има добър резултат. При всеки е различно.

  2. Задължително е и пасатора да е български.Иначе само хабим време и материали.Лично аз високо кръвно свалям с ракийка, а ниско вдигам с винцок.Не ти требе никакво чекане!!!…

  3. Борис Николов е създателят на препаратите Боралин на основа билката Tribulus terrestris. Тази рецепта може и да помага, но Николов няма нищо общо с нея.

  4. Борис Николов е създателят на препаратите Боралин на основа билката Tribulus terrestris. Тази рецепта може и да помага, но Николов няма нищо общо с нея. Вижте повече на boralin-bg.com

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *