Тези 3 рецепти на голямата Мария Требен лекуват напълно щитовидната жлеза (дори гуша изчезва изцяло)

Легендарната лечителка Мария Требен е призната по целия свят. А рецептите й за лечение на щитовидната жлеза са истински феномен!

Едва ли има някой, който не е чувал за голямата лечителка Мария Требен, чиито книги с билкови рецепти са признати за истински феномен от хората в много страни по света.

Хиляди са се излекували от различни заболявания, благодарение на дългогодишния й труд и огромен обем от знания за лечебните свойства на природата.

Много са съветите и рецептите на Мария Требен, но днес ще ви представим най-добрите от тях за лечение на заболяванията на щитовидната жлеза. Рецепти, които са изпитани от мнозина в течение на годините, а разултатът е пълно оздравяване.

щитовидна жлеза

Рецептите на Мария Требен за лечение на щитовидната жлеза спасяват от операция и дълги мъки

Първата рецепта на Мария Требен за лечение на щитовидната жлеза е с билката енювче, от която е препоръчително да се прави чай, който се консумира по три пъти на ден, половин-един час преди хранене. Важно е да се знае, че е задължително да си правим дълбока гаргара от тази билка, ако страдаме от гуша.

„Страх ме беше да се оперирам, но болестта ме тормозеше. Имах силно изразена гуша и реших да опитам гаргара с енювче по рецептата на Мария Требен. Попарвах билката и докато е още топла, започвах да правя гаргари по няколко пъти на ден. Който иска да вярва, но гушата ми изчезна за два-три месеца и съм безкрайно благодарна за това. Самата ми щитовидна жлеза вече е добре, както ме увериха и при прегледа“, споделя потребителката Иванка Жекова във форума за билките на Мария Требен.

“Фигурин

Втората рецепта на прочутата билкарка се прави като се взимат две по-големи лъжици от билката блатен тъжник, а после се заливат с около 500 грама вряла вода и така се оставят да се накиснат за не повече от час. Тази запарка се прецежда и се пие от нея по 1 чаша до четири пъти, отново преди хранене.

Третата, но не на последно място, рецепта за лечение на щитовидната жлеза е следната – трябва да счукаме на каша към 2 шепи листа от пелин. Върху тях се изсипваме половинката от пакетче нишадър, който е на прах.

Получената смес използваме като компрес буквално всяка вечер. Слагаме го на шията си и не го махаме през цялата нощ, а спим с него. Компресите се правят 20-ина пъти ден след ден, до пълно подобряване на състоянието.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Тези 3 рецепти на голямата Мария Требен лекуват напълно щитовидната жлеза (дори гуша изчезва изцяло)

  1. Интересувам се дали някоя от тези рецепти помага за Хашимото?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *