Проф. Чирков даде най-мощната рецепта за подобряване на кръвообращението! (важно за сърцето)

Проф. Чирков е едно от най-големите светила в медицината у нас, помогнал е и е спасил стотици хора!

Доброто кръвообращение е едно от най-важните неща за здравето, а и за живота ни. То гарантира оцеляването ни, тъй като захранва клетките на организма ни с всички необходими вещества за обмяната им. Също така кръвообращението поддържа физиологичните и химични свойства на телесните течности.

Кръвта и доброто кръвообращение носи кислород от белия дроб към клетките и въглероден двуокис в обратна посока. То служи за правилното пренасяне на хранителните вещества, които се усвояват при храносмилането.

Чирков

Професор Чирков съветва да употребяваме системно от тази лековита отвара за здраво и силно сърце

Доброто кръвообращение е от изключителна важност за всички органи и особено за сърцето, като му гарантира здраве и дълъг живот. За да си осигурим всичко това обаче, трябва да се грижим за организма си всеки ден и особено привантивно. Това съветва великият професор Чирков – едно от най-големите светила в родната медицина, помогнал на стотици хора.

И дава една от най-силните и мощни рецепти за подобряване на кръвообращението на сърцето, която – спазвана ежедневно, със сигурност предотвратява много проблеми и пази здрав най-важният ни орган.

Рецептата, която проф. Чирков препоръчва, е на билкова основа и представлява следното – взимат се 50 грама бял равнец, 50 грама листа от глог и 50 грама мента (ментата може да бъде заменена от маточина). Взима се една лъжица от сместта и се залива с около 300 грама гореща вода.

Оставя се да престои не по-малко от 10-15 минути, след което се прецежда. От тази полезна и лековита отвара пием по сто грама три пъти на ден. Пие се в течение на месец, след това се прави почивка от още един месец и може да се повтори курса.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Проф. Чирков знае тази чудна рецепта отдавна и е ставал многократно свидетел на благотворното й действие върху организма. Той пояснява, че освен за подобряване на кръвообращението на сърцето, тя действа отлично и при умора, студени крайници и обща отпадналост на организма.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

8 коментара по “Проф. Чирков даде най-мощната рецепта за подобряване на кръвообращението! (важно за сърцето)

  1. проф. Чирков със сигурност се е изказал правилно…,но едно е фонетика,друго граматика,а пък трето-неграмотен журналист.Всъщност статията е написана що-годе грамотно,като "сместта",например,е по-леко провинение,отколкото "привантивно" да речем,каквато дума в българския език няма. 🙂

    • Любо, взел си ми думите от устата. На 100% съм съгласен с теб, но чуквай по 1 интервалче след препинателния знак, в случая запетаята. Препинателния знак правилно го поставяш, но без интервал става СИНДЖИР-МАРКА.

  2. Lyubo Blago, бях се отчаяла, че в мрежата ще срещна човек, който знае, какво е граматика и фонетика 🙂 . Написах забележката си така, защото исках да съдържа името на професора. Чуждицата, която са употребили също е написана грешно. Думата прЕвантивност е внесена от латински (praeventionis) в професионалния медицински речник и Вие сте прав, че не бива да се употребява в популярни текстове. На английски е prevention.

  3. Изглежда написалият материала не прави разлика между „отвара“ и „запарка“, което при билковите настойки и отвари е от съществено значение.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *