Рецепта за пълно прочистване на лимфата спасява от тежки болести и рак! (как да я направим у дома)

Пречистването на лимфата е от изключително значение, защото задръстването й води до тежки болести и дори рак!

Лимфната система е от изключително значение за здравето и живота ни, защото тя филтрира кръвта и произвежда белите кръвни телца. Функцията й е да пази организма от болести и да върне протеина към сърдечно-съдовата система. Тя е част от имунната ни система и е в основата за очистването на междуклетъчните пространства.

Задръстването на лимфата е основна причина за редица заболявания като артрит, алергии, колит, напълняване, чувство за слабост и някои ракови заболявания. Затова е много важно да се погрижим за нея и да я пречистваме поне веднъж-два пъти в годината.

лимфата

Пълното прочистване на лимфата спасява от наистина опасни болести

Хубавото е, че пречистването на лимфната система става изцяло в домашни условия като за тази цел са ни необходими три дни, в които да го направим. Рецептата, която ви представяме, е на световноизвестният лекар д-р Норман Уокър и се състои в следното.

За всеки ден са ни необходими съответните количества лечебни течности, които трябва да приемем. Това са 900 грама сок от прясно изцеден грейпфрут, 900 грама сок от прясно изцеден портокал и 200 грама сок от лимон. Трябва да ги смесим всички заедно, а важното е да се изпият напълно в рамките на деня.

Освен тях трябва да приемем и два литра вода, която обаче да не е минерална, а изворна или преварена – чиста.

Сутрин трябва да си направим клизма от 100 грама вода и лъжица английска сол. Това става като изпием водата с разтворената в нея английска сол. На всеки половин час започваме да пием по 100 грама от приготвения сок, докато не изпием цялото количество.

“Фигурин

Препоръчително е после да се запарите добре под душа. Важно е да се знае, че през тези три дни, в които трае пречистването на лимфата, е добре да не приемаме храна, а само лечебния сок, който дава нужните витамини и енергия на тялото ни. Ако наистина не може да издържим и огладнеем много, позволено е да хапнем ябълка или лека салата, само с малко зехтин и ябълков оцет в нея.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Рецепта за пълно прочистване на лимфата спасява от тежки болести и рак! (как да я направим у дома)

  1. Всички тези неща сме ги чували, особено за топлата вода сутрин, има я и с лимон и с какво ли още не, но е факт, че помага и успокоява, дори от личен отпи мога да кажа, че премахват киселините, които се получават от различни храни.Важно е човек да пие всеки един ден, всяка една сутрин чаша топла вода и само след няколко месеца няма и да се сетят колко сода са пили.Но за душа тук ме изненадвате. Може би цялата тази комбинация в тази подредба имам предвид, се отразява отлично на организма и съответно той ни връща със здраве.

  2. Баща ми беше с злокачествен. На простата и докато правеше йога и пиеше сокове бе добре, но след като против волята ни решиха 3комисии да премахнат тестиси,защото бил хормонално зависим- го сковаха с температура и от тази английска сол Пи , след което отказаха бъбреците- така че не я пийте и не се оперирахте! Сега и да съжаляваме е късно!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *