Рецептата на д-р Атанас Михайлов за лечение на диабет и прочистване на шлаките! (точните указания)

Рецептата на д-р Атанас Михайлов за лечение на диабет и прочистване на шлаките! (точните указания)
4.2 (84%) 20 votes

Д-р Атанас Михайлов и рецептите му са помогнали на много болни хора да се излекуват дори напълно от своите заболявания!

Д-р Атанас Михайлов има стотици последователи и хора, които се кълнат, че с негова помощ и помощта на чудните му рецепти, съвсем са забравили вкуса на хапчетата. Съветите на специалиста са много и за различни заболявания, но днес ще ви представим неговата топ рецепта за лечение на диабет и пречистване на организма.

Тя се прави с помощта на чудните лечебни свойства на дафиновия лист. Той е много богат на фитонциди, както и дъбилни вещества и микроелементи. С помощта на дафиновия лист се изхвърлят отровите и шлаките от организма ни, а имунната система укрепва значително.

д-р Атанас Михайлов

Д-р Атанас Михайлов е помогнал на много хора да се излекуват и да живеят нормално

Не на последно място той бори депресията, а силата му да бори диабета, е призната от мнозина. Рецептата за лечение на диабет на д-р Атанас Михайлов е следната – взимаме 30-40 броя дафинови листа, които се поставят в половин литър вряла вода. Запарват се в нея за около 15-ина минути и се оставят да изстинат.

От тази отвара трябва да се пият по две големи лъжици наведнъж на гладно, сутрин след ставане и по още 2 лъжици няколко пъти през деня – около три-четири пъти. Рецептата е чудодейна за нормализирането на кръвната захар, а хора, които я правят от дълго време, твърдят, че са успели да се излекуват и да водят отново нормален начин на живот.

Подобна е и рецептата за пречистване на организма, при която обаче ни трябват не половин литър, а 300 грама вода с поставени в нея 15-ина дафинови листа. Оставяме водата да кипне заедно с дафиновите листа, а после трябва да киснат около 3-4 часа.

Прецеждаме и пием на малки порции – по около една лъжица пред половин-един час. Цялото количество от 300 грама трябва да сме изпили до края на деня. Тази рецепта се прави точно три дни, след което трябва да се почине поне две седмици, преди да се повтори отново в тридневен курс.

Освен всичко друго, тази рецепта на д-р Атанас Михайлов помага и при артрит и ставни болки, облекчението идва почти веднага след третия ден от приема.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Рецептата на д-р Атанас Михайлов за лечение на диабет и прочистване на шлаките! (точните указания)

  1. Може ли да се ползват изсушени дафинови листа? Колко време трябва да се пие,правят ли се почивки? Подходяща ли е рецептата за хора,които си поставят инсулин?

  2. Д-р Михайлов може ли от вярата от загиналият лист да се пие от хора с гъста кръв.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *