Стара тибетска рецепта пречиства кръвта! (лекува и предпазва от рак – ето съставките й)

Тази стара тибетска рецепта за пречистване на кръвта и предпазване от рак е призната от хората от стотици години!

Стара тибетска рецепта прави истински чудеса със здравето. В това се кълнат всички, които са я изпробвали, а те са хиляди – предвид факта, че тази рецепта ни е завещана от векове. На пръв поглед лесна и простичка за изпълнение, тибетската рецепта пречиства кръвта и предпазва от рак, в пъти повече отколкото съвременните лекарства и химия.

А и надали има нужда да обясняваме, едва ли има човек, който да не е запознат или поне да не е чувал за тайните сили и лечебни смеси на тибетските монаси. А ето я и самата рецепта, както и начинът, и приложението й в ежедневието.

тибетска рецепта

Тази стара тибетска рецепта е истинско чудо за здравето на всеки човек

Взимаме един килограм лимони и 300 грама стар лук – това е всичко, което ни трябва. Слагаме два литра вода да заврат на котлона, измиваме лимоните и обелваме лука – но само най-външните му люспи.

После режем двата посочени продукта на ситни парченца и ги поставяме във връщата вода като ги държим да поврат за 15-ина минути. Когато ги свалим от огъня, ги оставяме да се накиснат за още 15 минути, а накрая прецеждаме отварата и изсипваме течността в стъклени буркани или съдове с винтови капачки.

Това цялото количество го разпределете за 25 дни като количеството, което трябва да приемате всяка сутрин, поне половин час преди закуска, е в размера на малка чашка за ракия, не повече.

Пийте го всяка сутрин, а като преминат въпросните 25 дни, спрете и направете почивка от десет дни. При желание или ако се налага, може да направите още една процедура за прочистване от нови 25 дни.

“Фигурин

Трябва да знаете, че тази тибетска рецепта освен всичко друго, гарантирано засилва и имунната система, предпазва от вируси и е крайно полезна за пречистването на черния дроб и жлъчката.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Стара тибетска рецепта пречиства кръвта! (лекува и предпазва от рак – ето съставките й)

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *