Уникално: Ето как да развием нашата интуиция по начин, който ще ни спаси!

Човешката интуиция е важен елемент от дейността на мозъка, но малцина успяват да я развият така, че да успеят да се избавят от проблемите преди тяхното връхлитане!

Всеки човек притежава интуиция, която специалистите наричат „шесто чувство“. Проблемът е, че повечето хора изобщо не полагат усилия да я развият. Причината е главно в това, че те не са напълно наясно със себе си, не са получили мир в душата си. Така трудно могат да развият интуицията си, защото все нещо ще им пречи.

За да ви помогнем да разгърнете своя потенциал относно шестото си чувство, ви предлагаме няколко съвета, чрез които ще започнете да усещате неща, които още не са се случили. Това е важно, защото по този начин би могло да се избегне сериозно заболяване например.

Човек трябва да се научи да борави със своята интуиция, за да се спаси от множество проблеми

Човек трябва да се научи да борави със своята интуиция, за да се спаси от множество проблеми

1. Преди лягане си направете специален ритуал, включващ отговори и въпроси. Задайте си някой въпрос с отговор само „да“ или „не“ и после заспете. Добре известно е, че човек сънува нещата от последния ден, които са го развълнували. Ако на сутринта сте сънували отговора на въпроса си, вече ще знаете как да постъпите в дадената ситуация.

Този ритуал обаче трябва да ви стане навик, а не да го ползвате само в случай на нужда. Известно време го прилагайте профилактично, за да ви се развие интуицията. Впоследствие вече дори няма да има нужда да го ползвате, защото интуицията ви ще се е задействала преди да заспите.

2. Интуицията може да се прояви и физически. Ако получите гадене или лек дискомфорт в стомаха, това може да е знак, че нещо неприятно ще ви сполети. За доборото чувството е по-скоро топлина по цялото тяло и настъпила внезапна увереност.

3. Представяйте си в образи бъдещи събития. Ако се колебаете за нещо, просто си се представете в конкретната ситуация, нека бъде в съзнанието ви като на филм. Ако усетите чувство за нередност, не влизайте в конкретния случай.

“Фигурин

Важно е да се спомене, че човек може да предусеща болестите си или че нещо не е наред в организма му. Ако развиете на толкова високо ниво своята интуиция, ще можете да се спасявате от здравословни проблеми, тъй като ще посещавате лекар преди усложненията.

Така например, ако имате някакъв проблем със здравето си, в съзнанието по време на сън се появяват образи като филми на ужасите и почвате да мислите за предстоящо лошо нещо, сякаш сте в опасност. По този начин сънят ви се влошава и се будите по-рано от очакваното. Това значи, че шестото ви чувство говори, че нещо в здравето ви не е наред.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *