Ето я тайната рецепта на Джуна за лечение на диабет! (сваля кръвната захар до дни)

Тази рецепта на Джуна доскоро е била позната на малцина, но ефектът й е доказан и гарантиран!

Великата Джуна остава в историята не само с пророческите си, но и лечебни сили, както и с факта, че е помогнала на много хора при лечението на диабет. Една от нейните тайни рецепти обаче доскоро е била достояние на малцина – пациенти, които не спират да говорят за нея с уважение и благодарност.

Защото въпросната рецепта на голямата Джуна сваля нивото на кръвната захар за броени дни и гарантира качествен и нормален живот на много диабетици.

диабет

Рецептата на Джуна е помогнала на хора, страдащи от диабет

За тази наистина силно лековита смес ви трябват 4 глави праз лук, които нарязвате на парчета от по 4-5 сантиметра, заедно с корените, които измивате добре.

Слагате ги в един голям буркан, а отгоре ги заливате с два литра сухо бяло вино. Оставяте тази смес да престои 15 дни, не по-малко, а после я прецеждате и започвате консумацията й.

Пиете от лечебната смес на Джуна по една малка чашка за вино задължително три пъти дневно, половин час преди хранене, защото стомахът ви трябва да е полупразен.

Самият праз лук в буркана може да изядете на няколко пъти. Освен това като добавка към лечението, бихте могли да си изцеждате сока от прясно зеле, съветва Джуна. Този сок действа срещу увредените функции на панкреаса и страшно много спомага за нормализирането на нивата на кръвната захар.

“Демир

Голямата Джуна дава и още една рецепта за лечение на диабет, която се състои от приема на чаша кисело мляко плюс сока на един лимон в продължение на точно 20 дни. Приема се сутрин и вечер задължително, а след приключването на периода от 20 дни, се прави почивка поне десетина дни.

Особено важно е хората, страдащи от диабет да знаят, че тези рецепти са наистина ефективни и са помогнали за лечението на много пациенти. Но дори в момента, в който ги спазвате, трябва да отдаляте специално внимание на храненето и продуктите, които консумирате. Никой лек не е панацея, ако се храним неправилно при наличие на диабет.

Яжте бобови култури, риба и много пресни зеленчуци, а категорично избягвайте всичко сладко в менюто си, тестените изделия и дори ограничете до минимум картофите и мазните храни. Тученицата е много полезна при диабет, както и при редица други болести, тъй като в нея се съдържат големи количества полезни вещества и витамин С, в пъти повече от цитрусовите плодове.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Ето я тайната рецепта на Джуна за лечение на диабет! (сваля кръвната захар до дни)

  1. Тези рецепти може ли да се прилага и върху диабет тип 1? Също така след колко време горе-долу има някакви резултати?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *