Рецептата, която ще изчисти отровата от червата ви за дни

Специалистите са категорични, че няма по-добро очистващо средство за червата от това

Колкото и стряскащо да ви звучи, отровата от червата може да доведе до сериозни здравословни проблеми.

Често пъти в забързаното си ежедневие не успяваме да намерим време, в което да се погрижим за здравето си, но после плащаме скъпо за това. За да не се стига до там ви предлагаме лесна рецепта, с която да изчистите отровата от червата си за броени дни. Специалисти посочват, че хората, които не прочистват редовно стомашно-чревния си тракт успяват да натрупат повече от 15 килограма отрови.

Противно на всички схващания, клизмата не е най-добрият начин за прочистване на отровата от червата, тъй като тя не е в състояние да изчисти опасните наслоявания, а само съдържимото в дебелото черво.

Специалистите са категорични, че няма по-добро очистващо средство за червата от това

Отровата в червата може да доведе до сериозно влошаване на здравословното състояние. Тя може да е в основата на различни заболявания като наднормено тегло, нарушен метаболизъм, смущения в слуха и зрението, бъбречни проблеми, диабет и др.
Запомнете, че отровата от червата няма да се изчисти сама, ако не й помогнете.

Не бързайте да се отчайвате, мислейки, че ще ви предложим нещо кой знае колко сложно. Напротив, тази рецепта е изключително ефикасна, а в същото време много лесна за изпълнение.
Отдавна е доказано, че лененото брашно е най-доброто средство за изчистване на отровата от червата.

Времето, в което се прилага тази рецепта е три седмици. Макар да ви се струва твърде дълго време, този метод вероятно ще се превърне във вашият сутрешен ритуал.
През първата седмица от прочистването на отровата от червата трябва да приемате по 100 гр. кисело мляко, в което сте разбъркали 1 с.л. ленено брашно.
Това е вашата закуска през цялото време и не трябва да консумирате нищо друго до обяд.

“Фигурин

Във втората седмица правилата са същите като единствената промяна е в количеството ленено брашно – 2 с.л. брашно от лен се разварят в 100 гр. кисело мляко.
През третата седмица разбърквайте по 3 с.л. ленено брашно в 150 гр. кисело мляко.
Това е единственото усилие, което трябва да положите, но пък резултатът определено си заслужава.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *