Асеновградчанин пребори коварния рак на дебелото черво с тази рецепта

Лекарите му давали само 18 месеца живот

Млад асеновградчанин, на когото лекарите давали 18 месеца живот, след като му поставили коварната диагноза рак на дебелото черво, разкри рецептата, с която се е излекувал.

Отначало дори не казали на него тежката диагноза, а на родителите му, които разбира се останали потресени. След като преминал през деветте кръга на ада и няколко операции, семейството му попаднало на рецепти от народната медицина и в отчаянието си решили да се доверят на лечебната им сила. За щастие, резултатът бил повече от добър. Младият мъж се излекувал от коварния рак на дебелото черво и вече е напълно здрав, а лекарите са изумени.

Основната съставка на рецептата, която е изцерила младия мъж от тежката форма на рак на дебелото черво, е алоето.
Ето и продуктите, които са ви необходими, за да си забъркате лечебната смес, лекуваща рак на дебелото черво:
300 гр. листа от алое вера или aloe arborescens
½ кг. пчелен мед /чист/
3-4 с.л. домашна ракия /40 градусова/

“Фигурин
Лекарите му давали само 18 месеца живот

Лекарите му давали само 18 месеца живот

Листата алое се изчистват от бодлите и се смилат. Към тях се добавят меда и ракията. Разбивайте лечебната смес с пасатор в продължение на пет минути.
По време на приготвянето, трябва да избягвате пряката слънчева светлина. Сместа, която безотказно лекува рак на дебелото черво се съхранява в хладилник, а трайността й е 30 дни. Ако до това време не успеете да я изконсумирате, по-добре да я хвърлите и да си приготвите нова.

От приготвената смес се взема десет дни 15 минути преди хранене. Количеството, което трябва да вземате е по 1 супена лъжица и на трите приема. Има и още една тънкост – 10 дни вземате от лечебната смес, след което десет дни почивате и така редувате.
Имайте предвид, че алоето има мощно разхлабващо действие. Не е изключено поради тази причина да се появят и болки в стомашно-чревния тракт. Добре е в такива случаи да намалите дозата.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

5 коментара по “Асеновградчанин пребори коварния рак на дебелото черво с тази рецепта

  1. ЗА ТАЗИ РЕЦЕПТА ОТГОВАРЯ АВТОРА.АЗ МОГА ДА ДОБАВЯ ОТ МОЯТА ФАРМАЦЕВТИЧНА ПРАКТИКА-31година в билколечението и общо 47 годишен фармацевтичен стаж! 150 гр.настъргани листа алое /с тънките листа,тригодишно и неполивано 5 дни/,250 гр.мед и 350 гр.червено домашно вино /17градуса/.Смесват се в стъклен съд,престоява 5 дни при непрекъснато разклащане,прецежда се и се пие по схема : 3дни-по 1супена лъжица 3пъти дневно,1месец-2пъти дневно и 1месец.по 1супена лъжица дневно. Заедно с алоето приемайте чай от смес по равни части от:черен оман,котешка стъпка,невен,ранни лист и бял имел.-2 супени лъжици от сместта на 500 гр.вряща вода-ври още 5минути,кисне 30минути,прецежда се.Приема се по 100 гр.преди ядене 3-4пъти дневно.В продължение на 5-6 месеца се пие ВИЛКАКОРА З000,-по 1капсула 3пъти дневно,след чая !ИМА ДОКАЗАНИ РЕЗУЛТАТИ!ЕЖЕДНЕВНО ИМАМ СЛУЧАИ НА ПАЦИЕНТИ С ТУМОРНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ !Ако не може да си приготвите алоето,купете си от дрогериите готово!

  2. от къде да си взема листа от алое
    непознавам растението, виждала съм го само на картинка, а съм чувала, че са много видове,,

  3. Адмирации за вас госпожо Иванова,написали сте безрезервно една рецепта,която може да помогне на много болни! Нека да опитат,нищо няма да загубят,човек се лови дори за сламка.Аз лично ще си я препиша. Благодаря!

  4. Дайте рецепта за синдром на дразнимото черво .моля ако знаете такава.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *