Желатинът премахва успешно целулит и стрии (рецепта)

Бързо, лесно и ефикасно

Желатинът е верен съюзник в борбата с досадните целулит и стрии и според запознати не само замества отлично мезотерапията и ботокса в организма, а е много по-добър от тях.

Със сигурност не бихте искали да попадате в жертва на гръмките реклами, обещаващи да ви избавят от неприятните целулит и стрии, докато можете да го направите много лесно и ефективно с употребата на желатин.
Става дума точно за онзи желатин, който намира широко приложение в хранително-вкусовата индустрия /Е441/. Той се извлича от животински хрущяли или кости чрез хидролиза.

Резултатите от проведени изследвания показват, че глицинът, който регулира нивата на хормоните, е с много високо съдържание в желатина – 20-21%.
Освен за успешно премахване на целулит и стрии, желатинът се използва като естествено средство за заздравяване на ставите, подобряване на тяхната гъвкавост и намалява значително ставните болки.

Бързо, лесно и ефикасно

Бързо, лесно и ефикасно

Приемът на желатин стимулира производството на колаген в организма и наистина върши чудеса, ако бъде съчетан с приема на витамин С, цинк и висококачествени протеини.
С годините производството на колаген в организма намалява и това води до нарушаване на еластичността на кожата и загубата на добрия й тургор. Появяват се бръчки, стрии, целулит и всякакви такива „екстри”, които вгорчават живота ви.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Дегенерацията на колагена оказва негативно влияние не само върху кожната структура, а и като цяло върху кръвоносните съдове.
Тя е знак за клетъчна дехидратация, която води до увреждане на клетките и те вече не са в състояние да пренасят жизнено необходимите количества вода и хранителни вещества до кожата.
Понижените нива на колаген в организма предизвикват не само целулит и стрии, а водят и до ставни болки и понижаване на лимфната функция.

Освен, че е необходимо да увеличите приема на зелени и тъмночервени зеленчуци, би било добре да приемате всяка сутрин по една супена лъжица желатин, предварително разтворена от вечерта в чаена чаша топла вода.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *