Благоевградчанин унищожи раковите клетки за 48 часа с тази билка

Често пъти подминаваме тази билка, без да сме наясно с мощната й лечебна сила

Благоевградчанинът Ж.Т. се похвали, че е успял да унищожи раковите клетки с популярна българска билка и то в срок от 48 часа.

Въпросното растение, което се оказва достатъчно мощно, че да унищожи раковите клетки в такъв кратък срок вирее навсякъде около нас. Лечебните му свойства са неизброими. Единственото, което трябва да направите, е да си го набавите /това няма да е никак трудно/ и да си направите чай от него.
Мощното растение, унищожаващо раковите клетки за 48 часа, е добре познатото ни глухарче.

Все още не е ясна причината, поради която е в състояние да унищожи раковите клетки за толкова кратко време, но това е факт. Благоевградчанинът Ж.Т, е живият пример за това.
Оздравителната сила на глухарчето е била известна още на нашите прадеди, които са приготвяли различни сиропи от цвета на глухарчето. Едва ли обаче са подозирали, че коренът от тази билка е в състояние да доведе до разпад раковите клетки.

“Фигурин
Често пъти подминаваме тази билка, без да сме наясно с мощната й лечебна сила

Често пъти подминаваме тази билка, без да сме наясно с мощната й лечебна сила

Фактът, че коренът от глухарче е мощно средство при лечение на рак, е доказан и от редица изследвания. Освен това тази билка очиства черния дроб, стимулира секрецията на жлъчката, намалява холестерола и помага при алергии.
Глухарчето и в частност коренът на растението съдържа редица важни минерали и витамини. То е ненадминат източник на витамините А и К.

Освен, че убива раковите клетки в толкова кратък срок, коренът от глухарче не нанася никакви вредни ефекти върху организма за разлика от останалите медикаменти за лечение на рак, отбелязва сайтът Natural News.
72-годишният Джон Ди Карло също се е доверил на мощната лечебна сила на корените от глухарче и не е сгрешил.

В продължение на три години той е бил подложен на агресивна химиотерапия, докато в един момент не станало ясно, че вече не може да му се помогне. Лекарите съобщили на възрастния мъж, че единственото, което му остава е да се наслаждава на броените дни до края на живота му.
Джон обаче започнал да пие чай от корените на глухарче и още през първите дни от приема му, усетил подобрение. Четири месеца по-късно той вече бил в ремисия.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *