Мощният метод на Райна Кабаиванска за пречистване на червата и отслабване! (с него не пълнее и грам)

Това е удивителният метод на великата Райна Кабаиванска, чрез който тя години наред успява да запази момичешката си фигура!

Голямата Райна Кабаиванска покори световните сцени с уникалния си глас и талант, но и с неподражаемата си визия. Красотата на оперната прима е безспорна дори след толкова години. Но за нея звездата си има и своята малка тайна, или трик, както шеговито го нарича.

От години Райна Кабаиванска използва един мощен метод за пречистване на червата и отслабване, научен от италианската легенда София Лорен, чиято визия също кара милиони жени да потръпват от завист.

Райна Кабаиванска

Голямата Райна Кабаиванска е пример за талант, но и зашеметяваща визия през годините

Рецептата е много простичка и чрез нея храносмилателният тракт и червата се прочистват от токсините и шлаките така, че не позволяват на човек да напълнее и грам – доказано и при двете световни диви.

Схемата е много лесна за изпълнение и се състои от приема на ориз и преварена топла минерална вода. Прави се в продължение на 40 последователни дни като се следва строго определен цикъл.

Започва се от приема на едно сурово зърно ориз сутрин на гладно след ставане от сън, придружено с една чаша преварена и още топла минерална вода. На следващия ден се поглъщат две сурови оризови зърна отново с чаша преварена топла вода и се продължава така всеки ден, като броя на зърната се увеличава с едно.

Когато се стигне до взимането на 20 оризови зърна, трябва да започнем постепенно да ги намаляваме с по едно, докато на последния 40-ти ден поглъщаме едно единствено оризово зърно с водата.

“Фигурин

За този период средно се свалят около 5-6 килограма като начинът на хранене не се променя и в никакъв случай не се гладува. Разбира се, добре е да намалим консумацията на солено, мазно и сладко, което далеч не означава да ги забравим напълно, разкрива великата Райна Кабаиванска.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

9 коментара по “Мощният метод на Райна Кабаиванска за пречистване на червата и отслабване! (с него не пълнее и грам)

  1. Как да напълнее тази проклетия? Чудя се какво я обожествяват или тя сама се нарича божествената? Гласът й от млада трепери като на пуйка. И суровият ориз не може да я поправи.

  2. …. и най – накрая ще отгледаме оризова плантацията в коремната си кухина…. Браво! … Сигурно оризът ще е gluten-free

  3. Суров ориз = на Запек!!!Как ще подейства пречистващо???Той ще набъбне при всички случаи от топлата вода,нали трябва да абсорбира течни токсини?Няма никаква логика!

  4. Ориз=на ЗАПЕК!!!Особено суров!Той ще абсорбира част от топлата вода ,а целта е това да са токсините .Точно при запичане се задържат токсините!Звучи абсурдно!
    Кабаиванска доли знае че прави тази ДИЕТА???

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *