Стара японска техника: Правете този масаж 15 минути на ден и ще имате плосък корем! (резултат до 30 дни)

Плосък корем – това е мечта за мнозина, но съвременният живот и липсата на воля често ни пречат да го постигнем!

Плосък корем – кой мъж или жена не си мечтае за подобно нещо. Лошото обаче е, че застоялият живот, който водим, вредните храни и липсата на време за активно спортуване, ни пречат да го постигнем.

Коремните преси и упражненията са безспорен помощник в битката с тлъстините около талията. Но не на всички ни се отдава да ги изпълняваме по най-добрия начин. Затова ви предлагаме това истинско чудо на масажа, чиито ефект е доказан през годините.

плосък корем

Уникален японски масаж за плосък корем – тази нация наистина си я бива в тези неща

Това е една стара японска техника за масаж на корема. Достатъчно е да го правите по 15 минути, но всеки ден, за да видите с очите си как мазнините по корема ви изчезват и той става… плосък. Да, напълно вярно, за което ще се убедите сами.

Демир бозан билки за бъбреци

Най-добре е да го правите сутрин на гладно, но ако нямате време, може и вечер, малко преди лягане.

И така, застанете задължително с лице към огледалото, за да може да наблюдавате движенията си и да ги изпълнявате възможно най-правилно.

За да ускорите отслабването си в корема, първо започнете да правите кръгови движения около пъпа. Предварително може да намажете корема си с палмово или друго масло, което да улеснява движенията ви. Продължете да галите в кръг областта около пъпа, докато леко се зачерви и усетите, че ефектът е постигнат.

След това хванете с двете ръце кожата на корема си и започнете да правите спираловидни изтегляния от пъпа навън към страните. С всяко ново изтегляне и придърпване, силата на натиска трябва да се увеличава.

Това се прави без прекъсване точно 15 минути и то всеки ден. А особено важно е да знаете, че масажът за плосък корем трябва да се изпълнява в един и същи час от денононощието – плюс/минус половин час. Ако го правите винаги в различно време, действието му отслабва и ефектът ще бъде много бавен.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *