Древна тибетска рецепта лекува рак

Предпазва от редица болести и заздравява организма

Древната тибетска рецепта, която лекува рак е била открита през 1970 година в един от манастирите в Тибет.

Тя цери и редица други болести като същевременно повишава имунитета на организма и свежда до минимум риска от появата на сърдечносъдови заболявания, които през последните години са сред основните причинители на смърт.
Вълшебната рецепта, лекуваща рак е била изписана върху глинен съд. След откриването й, е била преведена на десетки езици.

Освен, че може да изцери почти всички видове рак, тя е отлично средство за пречистване на организма и кръвоносните съдове като същевременно ги прави по-еластични. Достатъчно е силна, за да ви предпази от всички вируси, които върлуват през цялата година, предпазва от появата на стенокардия, склероза, мозъчни кръвоизливи, образуване на тумори и др.

Предпазва от редица болести и заздравява организма

Предпазва от редица болести и заздравява организма

Притежава способността да премахва главоболие, шум в главата и ушите, разтвори сгъстената кръв, която може да предизвика образуването на тромби, значително подобрява зрението, лекува язва и гастрит, възстановява функциите на половата система и подмладява целия организъм.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Хората, които са се доверили на древната тибетска рецепта твърдят, че освен, че са се излекували от коварния рак, така е повишила имунната им система, че за повече от пет години е държала болестите на далеч от тях.
Не се колебайте да я приложите, тъй като нито една от съставките й не би ви навредила. Заради съдържанието на алкохол не е подходяща за прилагане при деца.

Ето и съставките, които са ви необходими, за да си приготвите този мощен цяр срещу рак:
200 мл. чист спирт /95 градуса/
350 гр. чесън

Чесънът се изчиства и се счуква в дървено хаванче. Получената каша се изсипва в стъклен съд с капак, добавя се и чистия спирт и се затваря плътно. Сместа се оставя да престои на тъмно за десет дни. След това се прецежда през 6-7 слоя тензух като се изстисква много добре. Оставя се да престои още три дни и вече е готова за употреба.

Приема се по три пъти на ден, десет минути преди хранене, разтворени във вода, мляко, фреш или нещо друго по ваш избор. Започва се с една капка сутрин, 2 на обяд, з на вечеря и така на всяко вземане се увеличава с по една капка до петия ден, когато трябва да приемете общо 15 капки. От шестия ден започвате да намалявате с по една капка на всеки прием и така до десетия ден.
След това приемате по 25 капки преди закуска, обяд и вечеря до изчерпване на количеството.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Древна тибетска рецепта лекува рак

  1. Благодаря! Използвах я преди време и категорично беше упоменато в моята рецепта , че може да се повтори не по-рано от 5 години! надявам се не би ни навредило.

  2. Пардон, имахме предвид 1 година. Все пак се консултирайте с лекаря си. Може да започнете няколко дни, за да видите дали ви влияе зле. Ако не, продължете. Но става дума за много силна рецепта, така че внимавайте и се консултирайте с личния си лекар. Успех!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *