Неузнаваемата Десислава: Върнах си перфектните килограми! (похвали се с тайната диета на д-р Емилова)

Ангелогласната Десислава от години имаше проблем с теглото, което постоянно варираше!

Една от най-любимите певици на народа – ангелогласната Десислава, зарадва симпатизантите си с чисто нова визия и солидно количество свалени килограми. Тя сама публикува своята снимка, на която ясно личи изваяното тяло, с каквото Деси не можеше да се похвали от години насам.

Днес обаче тя е горда от успеха си и сподели, че е успяла в отслабването, благодарение на тайната диета на д-р Емилова. Не знаем дали всъщност въпросната диета е толкова тайна, или явна – но като съдим по певицата, определено дава резултат.

Десислава

Десислава публикува и снимка с новата си фигура за доказателство

Десислава продължава да се ръководи от правилата й и до днес като се е зарекла пред себе си, че никога повече няма да си позволи да се отпусне и да напълнее. Затова в съчетание с точния режим на хранене, тя не пропуска и физическите упражнения, които прави поне пет пъти в седмицата по час-час и половина.

Демир бозан билки за бъбреци

А въпросната диета на д-р Емилова е следната – на закуска се пие само билков чай с лъжичка натурален мед, но може и чист. След това се приема чаша минерална вода и до обед може да се хапват без ограничения свежи и пресни плодове или да се пият прясно изцедени фрешове.

На обед и за вечеря се препоръчват големи салати от пресни и по възможност различни зеленчуци, които са овкусени само със зехтин и лимон, но без сол. Салатите са достатъчно големи, за да може човек да се почувства заситен.

В цялото това дневно меню се прибавя и една малка порция от постно ястие с малка филийка пърнозърнест хляб. Човек сам решава дали да ги консумира на обяд, или на вечеря. Вечерята обаче не трябва да е по-късно от 20 часа – правило, което Десислава стриктно спазва.

„Ако много огладнея между обяда и вечерята, спокойно мога за залъжа глада с няколко сурови ядки като бадеми, орехи или лешници. А два пъти в седмицата си хапвам нетлъсто месо, варени яйца, риба и сирене. Свиква се страшно бързо и най-важното е, че сега се чувствам пълна с енергия“, сияе пред приятели и колеги певицата Десислава.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *