Рецепта-унищожител на раковите клетки

Учените са категорични, че този продукт е с мощни антиканцерогенни свойства

Днес ще ви запознаем с една рецепта, която е мощен унищожител на раковите клетки.

Всъщност дори не може да се каже, че е точно рецепта, но пък със сигурност е мощен унищожител на раковите клетки.
Японски учени са стигнали до извода, че бананът е изключително мощно средство за унищожаване на раковите клетки.

Те обаче посочват, че за да се избавите от раковите клетки е необходимо да консумирате само банани, чиято кора е започнала да потъмнява. Учените смятат, че колкото по-тъмна е кората на банана, толкова по-мощни са антиканцерогенните му свойства. Добре ще е да похапвате поне три банана дневно – сутрин, обед и вечер. Разбира се колкото повече, толкова по-добре, но пък не трябва да се прекалява с консумацията им.

Учените са категорични, че този продукт е с мощни антиканцерогенни свойства

Учените са категорични, че този продукт е с мощни антиканцерогенни свойства

Тези вкусни плодове, любими на мнозина са с богато съдържание на витамини и минерали. Един банан съдържа средно около 110 калории и е изключително богат на витамините В6 и С, както и на манган и калий. Специалисти твърдят, че ако консумирате по един банан вечер преди лягане ще повишите значително имунитета си и ще си осигурите здрав и спокоен сън.

Българинът сякаш по традиция подценява мощните лечебни свойства на билките и храните, забравяйки, че ние сме това, с което се храним. Тоест ако непрекъснато приемаме некачествени храни няма как да очакваме да бъдем здрави. Много родители допускат грешката да насърчават децата си да си купуват тестени изделия за закуска, вместо плодове, което е изключително грешно.

“Демир

По този начин създаваме вредни хранителни навици у малчуганите, които по-късно ще им създадат сериозни здравословни проблеми. Един банан например може да бъде достатъчно пълноценна закуска и да замести приема на една мазна баничка или друг вид тестено изделие.

Не забравяйте, че хранителните навици се създават още в ранна детска възраст и са от огромно значение за здравословното ни състояние, така че не допускайте грешки, които на по-късен етап ще се наложи да заплатите прекалено скъпо.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *