Вълшебна рецепта премахва камъни в бъбреците за дни

Народната медицина е доказала ефикасността си през годините

Хората страдащи от камъни в бъбреците са наясно с болката, която причиняват и колко е трудно извеждането им.

С рецептите, които ще ви предложим можете да се избавите от камъни в бъбреците за няколко дни и то със значително по-малко болка.
Добре е хората, които са наясно, че са предразположени към появата на камъни в бъбреците също да прилагат този метод, за да сведат риска до минимум.

Според народната медицина смокиновите листа са мощно средство за освобождаване от камъни в бъбреците. Трябват ви пет листа от този вкусен плод, които да варите за десетина минути в 1 литър вода. След като прецедите получената отвара вече имате мощно средство за лечение на този проблем. Пие се по 75 мл. от смокиновата отвара, три пъти на ден. За да постигнете максимален ефект, прилагайте този метод на лечение в продължение на седем дни.

Народната медицина е доказала ефикасността си през годините

Народната медицина е доказала ефикасността си през годините

Предлагаме ви и още една рецепта, която може би някои прилагат редовно, а други са позабравили. Тя обаче е доказала лечебните си свойства във времето и може би се е утвърдила като една от най-ефективните рецепти при камъни в бъбреците. Става въпрос за дръжките от вишни. Нарежете на ситно две супени лъжици вишневи дръжки и ги залейте с половин литър вода. Варете сместа на слаб огън за десет минути. Прецедете отварата едва след изстиването й. от нея се приема по 1 винена чаша четири пъти на ден, преди храна. Добре е да пиете отварата една седмица, а при необходимост може да увеличите времето.

Лечителите твърдят, че приемът по едно зрънце тамян дневно намалява значително риска от поява на камъни в бъбреците, а в случай, че вече сте попаднали в техен „плен” способства за изхвърлянето им. Поглъщайте по едно зрънце бял тамян сутрин преди закуска. Заради силния му аромат, най-добре ще е да го поставите непосредствено преди гърлото и да го преглътнете веднага. Ако не спазите тази процедура съществува риск да увредите значително емайла на зъбите си. зрънцето тамян, което трябва да поемате всяка сутрин не бива да е по-голямо от царевично зърно, тъй като в противен случай съществува опасност да предизвика бъбречна криза.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Вълшебна рецепта премахва камъни в бъбреците за дни

  1. Става и с бира.Слагате 2/3 бири в тенджера да се вари като компот.Като заври водата най много 1/2 минути се сваля от котлона.Пие се колкото може по топла или да може да я приемате почти веднага стига да не ви пари на устата.Това се прави в продължение на седмица по 1 или 2 бири и збравяте за камъни в бъбреците

  2. Лично изпробвана рецепта: към листата от смокиня се добавят по 6 пръчки от пресно отрязана астма, около 8-10мм и дължина 80-100 см. Начупвате ги и с десетина листа от смокинята, може и изсушени ги заливате с 5 литра вода в тенджерата. Варят се около 30 минути, охлаждени ги прецеждате и се пие по 1.5-2 литра според теглото телесно на ден. До 12 дена се сменя цвета на урината и очаквайте песъчинки, хубаво е да се събира .. Разтворих 28мм корал в единия бъбрек, седмица преди операцията. Живи, здрави, ухилени и щастливи бъдете!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *