Това домашно лекарство за сърце датира от 800 години! (добре е да го имате вкъщи, може да ви спаси)

Рецептата за това лекарство за сърце датира от 800 години, а неин създател е монахинята Хилдегард фон Бинген

Приготвянето на тази лечебна смес не ви коства нищо, но е препоръчително да я имате у дома си, защото тя е в състояние да ви спаси – при това съвсем не преувеличено.

Създател на това домашно лекарство е монахинята Хилдегард фон Бинген, живяла преди повече от 800 години. Любопитното обаче е, че същата тази нейна рецепта се препоръчва и от известната билкарка и лечителка Мария Требен, както и от редица светила на медицината и с точност – кардиологията.

сърце

Ползата от това домашно лекарство за нормалната дейност на сърцето е доказана

Това лекарство се е оказало повече от успешно при множество пациенти, имащи различни сърдечни заболявания или сърдечна слабост. Точно затова го препоръчват и съвременните медици, които общо взето рядко признават ролята на природата в здравеопазването.

Използвайте това лекарство ако почувствате аритмия, „треперене“ на сърцето, слабост в сърцето, прескачане или след по-голям стрес. А ето и състава на самата рецепта:

Вземете десет пресни стъбла магданоз, но без корените, един литър домашно бяло или червено вино, две лъжици винен оцет и около 300 грама истински плечен мед.

Стеблата магданоз, но непременно заедно и с листата, ги поставете във виното и прибавете към тях лъжиците с винения оцет. След това варете около десетина минути. Чак после поставете в сместта и натуралния мед като оставите да поври за още четири минути, но на слаб огън.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

После веднага изсипете сместта, докато още е гореща, в чиста стъклена бутилка и може да започнете консумацията й още на същия ден, без да се налага да престоява допълнително в хладилник или някъде на открито.

Пийте от тази лечебна напитка всеки ден като количеството е по една супена лъжица. До прекратяване на вашите проблеми със сърцето, може спокойно да я употребявате.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *