Рецептата на д-р Михайлов за лечение на диабет

Диабетът е едно от социално-значимите заболявания и крие огромни рискове

Стотици пациенти на д-р Михайлов, страдащи от диабет се кълнат, че с неговата рецепта са подобрили значително състоянието си.

Благодарение на тази рецепта, която лекува коварния диабет, неслучайно сдобил се с определението „тихият убиец”, те отдавна са захвърлили медикаментите и живеят пълноценно.
Освен за лечение на диабет, вълшебната рецепта на д-р Михайлов е отлично средство за цялостно прочистване на организма.

В основата на вълшебната рецепта, церяща диабет е дафиновият лист, който е изключително богат на фитонциди, микроелементи и дъбилни вещества.
Той подпомага изхвърлянето на натрупалите се в организма шлаки, укрепва имунната система и подобрява състоянието на страдащите от диабет.

Диабетът е едно от социално-значимите заболявания и крие огромни рискове

Диабетът е едно от социално-значимите заболявания и крие огромни рискове

Рецептата на д-р Атанас Михайлов е помогнала на стотици хора да се върнат към нормалния начин на живот, без дискомфорта, който създава диабетът.

Ето и самата рецепта:
30-40 листа дафинов лист
½ литър вода

Листата от дафинов лист се заливат с ½ литър вряща вода и се запарват за 15 минути. От запарката се приемат по 2 супени лъжици сутрин преди закуска и още 3-4 пъти през деня.
Хората, изпробвали тази рецепта твърдят, че са успели да нормализират изцяло нивата на кръвната захар.

Рецептата за прочистване на организма се различава малко от тази за лечение на диабет. За нея са ви необходими 15 дафинови листа и 300 мл. вода. Заливаме дафиновите листа с водата и оставяме сместа да кипне. След това трябва да киснат за 3-4 часа. След като се прецеди сместа, от нея се пие по една супена лъжица на всеки 30 минути или час. Прилага се в три последователни дни, след което се почива 14 дни и може да се приложи отново.

Освен за изчистването на организма от вредните шлаки рецептата на хомеопата д-р Михайлов е изключително полезна за хората, страдащи от артрит и ставни болки. Облекчението при приема на тази вълшебна отвара идва почти веднага.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

9 коментара по “Рецептата на д-р Михайлов за лечение на диабет

    • Искрено се надяваме рецептата на д-р Михайлов да ви помогне да нормализирате нивата на кръвната захар, госпожо Савова. Пожелаваме ви успех! 🙂

    • Госпожо Сопаджиева, този лек може да бъде приложен при всички видове диабет, но това не означава, че трябва да преустановите назначеното ви лечение. а що се отнася до времето, за което се приема, е написано в статията – „… След като се прецеди сместа, от нея се пие по една супена лъжица на всеки 30 минути или час. Прилага се в три последователни дни, след което се почива 14 дни и може да се приложи отново…“

  1. За диабет 1 става ли иколко дни трбва да се приема, това не е опоменато.

  2. Бих искала да попитам какви дафинови листа се изполват- пресни зелени или сушени?

  3. При прием на отвара та за диабет прави ли се пауза? БЛАГОДАРЯ.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *