Рецептата на д-р Михайлов при грип и ангина

Действа безотказно и е доказана във времето

Едва ли някой има съмнения, че лятото си отиде, а на прага на зимата ни очакват бум от болести, сред които грип и ангина.

Хомеопатът д-р Атанас Михайлов разкри много лесна и ефикасна рецепта, която цери грип и ангина. Може би ще останете изненадани то мощните лечебни свойства, които притежава изварата. Оказва се, че освен здравословен продукт, тя притежава изключително мощни лечебни свойства и то на болести като грип и ангина.
Повече от две десетилетия специалистът по вътрешни болести д-р Михайлов лекува чрез хомеопатия, след като самият той успява да се спаси от тежка пневмония именно по този начин.

Рецептата действа безотказно и е доказана във времето

Рецептата действа безотказно и е доказана във времето

Едно от изпитаните лечебни средства, които действат безотказно при грип и ангина според думите на д-р Михайлов е компресът от извара.
Върху тензух се нанася слой извара с дебелина един сантиметър и се увива около гърлото. Ако ви измъчват болки в ушите, можете да приложите същия метод на лечение и върху тях.

Този вълшебен компрес цери пневмония (компресът се налага върху бъбреците) и възпалени яйчници (компресът отново се налага върху тях). Остава се така една нощ. На сутринта се маха, мястото се измива и при нужда се повтаря отново на следващата вечер.
Д-р Михайлов посочва, че изварата е един от незаменимите продукти при различни видове възпаления, грип и ангина.

“Демир

Той си спомня как в детските му години родителите го лекували с парче вълнен плат, напоено със силна ракия и поръсено с черен пипер. Поставяли го върху гърлото му и на сутринта състоянието му се подобрявало значително.
Отгоре върху компреса се увива дебела опаковъчна хартия, целофан или фолио и най-накрая вълнен шал, който да задържи компреса.

Специалистът по вътрешни болести прилага тази рецепта и до днес, но твърди, че компресът с извара има много по-силно действие.
Освен това не е толкова неприятен както вълненото парче плат, напоено с ракия и черен пипер.

Най-добре е да държим грипа далеч от нас и това не е невъзможно. Това, което трябва да правим е да си осигуряваме поне 30-минутна разходка всеки ден и да консумираме по един килограм зеленчуци и плодове дневно (количеството е общо , а не по килограм от вид).

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Рецептата на д-р Михайлов при грип и ангина

  1. Израснали сме заедно с др Михайлов, страхотен специалист и човек! Познавам неговите родители и неговата баба, която всичко лекуваше с билки, събираше ги и сушеше в спецално направен навес в двора! Можете да му вярвате на 100 % ! Тази професия му е в кръвта, това е талант, а не придобита диплома! Моето уважение!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *