Диетата на великата Невена Коканова още е хит сред БГ звездите! (слабеят само за 15 дни)

Диетата на голямата българска актриса Невена Коканова се радва на редица последователи сред родните творци!

Кой не помни голямата Невена Коканова – една от най-великите български актриси за всички времена, но и невероятен човек и жена от истинска класа. Актрисата остави зад гърба си множество филми и театрални роли, както и чисто женски неща като диетата, която спазваше години наред и с която поддържаше теглото си в перфектни норми.

„И до днес я правя. Всеки път, когато искам да сваля някое и друго кило преди концерт или след празници, винаги се сещам за нея – за покойната Невена Коканова. Невероятна дама! Всеки път се сещам за съвета, който ми даде с този режим на хранене и всеки път постигам желаното, въпреки напредването на годините“, разкрива в свое интервю естрадната легенда Петя Буюклиева.

диета

Диетата на Невена Коканова е единственият режим, с който голямата актриса е поддържала фигурата си

Тя споделя и самата диета на Невена Коканова, която е наистина лесна за спазване, а и никак не е изтощителна за организма – тъкмо обратното.

“Фигурин

Състои се в следното – сутрин не се закусва, а се пие само чаша топла вода и след това горещо кафе, но без захар, мляко или сметана. На обед се изяждат две твърдо сварени яйца, но без никаква сол. А за вечеря се хапва парче месо – пилешко, пуешко, телешко или свинско без мазнина, заедно със салата от пресни зеленчуци, подправена само с лимон.

„Ако човек огладнее много през деня, може да изпие чаша прясно мляко следобед, но е добре то да е с възможно най-ниската масленост. Това е цялата „философия“ на диетата, която обаче наистина работи. Който иска да вярва, мен обаче кантарът никога не ме е лъгал“, кълне се гласовитата Петя Буюклиева.

След като преминат дните в спазване на диетата на Невена Коканова, човек трябва да се храни нормално, в по-малки порции и всячески да се опитва да се въздържа от тестени и сладки храни.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *