Правилният избор в лечението на рак: Ето как да постигнем спасението!

Правилният избор в лечението на рак: Ето как да постигнем спасението!
3.5 (70%) 2 vote[s]

Всяко лечение на рак зависи много от мисловния процес и душата на болния!

За да проработи успешно едно лечение на рак, то трябва да започне от вътрешното „аз“. Когато човек е във всеобщ мир със себе си, тогава и тялото му отговаря с мир. Затова отдавна се твърди, че болестите се отключват от големия стрес, който е залял изведнъж даден човек. Стресът сам по себе си не би могъл да разболее тялото, а душата. Но тук идва взаимовръзката между двете, защото от казаното дотук се получава изводът, че разболееш ли се душевно – рано или късно ще се разболееш и телесно.

Изходът на едно лечение на рак зависи от душената настройка на пациента

Изходът на едно лечение на рак зависи от душената настройка на пациента

За да избягате от най-лошото или пък въобще да не ви се наложи да се борите с рака, ви препоръчваме няколко много добри практики, които е добре да правите непрекъснато. Чрез тях животът ви ще се промени единствено към по-добро и това ще го усетите с душата си, защото ще бъдете двойно по-щастливи и съответно здрави.

  • Всяка сутрин да се прави гимнастика, като не е задължително да има голямо натоварване, достатъчно е само ставите леко да се раздвижат.
  • Чести разходки сред природата
  • Консумирайте предимно изворна вода, а не от чешмата у дома, дори и тази в магазините не е препоръчителна.
  • Правете си на няколко седмици минерални и кални бани.
  • Домът влияе много на настроението. Той трябва да бъде уютен, което ще рече да влиза в него много светлина и постоянно да е чисто.
  • Прекарвайте от време на време по ден или два на места с надморска височина от над 1500 м.
  • Нужно е постоянно избягване на някои продукти като: мляко и всичко млечно, всякакво месо (освен риба), бял хляб, всичко пържено, алкохол, бяла захар (което ще рече почти всичко сладко), газирани напитки, кафе, цигари.

Ако спазвате тези съвети, болестта просто няма да дойде при вас, защото щастието ще присъства в живота ви постоянно. Ако все пак се наложи лечение на рак или други онкологични заболявания, също прибегнете до съветите, освен предписанията на лекуващия ви лекар. Успех!


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *