Мощна монодиета за 6 дни топи по 1 килограм на ден! (полудяха по нея в нета)

Тази монодиета завладя интернет и се превърна в новия тотален хит само за броени дни – резултатите действително са смайващи!

През живота ни сигурно сме чули и изпробвали десетки, че и повече диети – коя от коя „по-чудотворни“. Повечето от тях обаче, в крайна сметка се оказват въздух под налягане или първо наистина отслабваме, но после си връщаме килограмите двойно.

Това обаче са предимно диети, които залагат на гладуването или на произволна консумация на храни, без никаква логика в режима. Затова и тази монодиета за отслабване се превърна в интернет сензация за броени дни, а жените полудяха по нея. Тя се спазва само 6 дни, в които сваляме цели 6 килограма от теглото си – няма лъжа и измама!

монодиета

Убиец на килограми – тази монодиета завладя интернет

Това, което трябва да консумираме в тези шест дни, са единствено картофи. Всеки ден имаме на разположение 800 грама картофи, които трябва да разделим на 6 порции.

“Фигурин

Приготвяме ги като ги нарежем на кръгчета и ги изпечем във фурната, но без никаква мазнина, сол или подправки. От тези картофи се храним шест пъти в денонощието на равни порции като освен тях, може да приемем и малко зеле, домати, маруля и краставици – отново чисти, без сол и подправки.

Пие се много вода, поне 10-12 чаши дневно, както и по една чаша зелен чай сутрин и вечер. Ако имате проблеми със съня, пийте зеления чай само сутрин на гладно след ставане.

Задължително е да спазвате тази монодиета за отслабване само и единствено шест дни, защото за този период гарантирано ще отслабнете с 6 килограма, което е повече от добър резултат.

След това е необходимо да направите пауза от поне една седмица, преди да предприемете втори курс от диетата, за нови свалени 6 килограма. Препоръчително е да направите не повече от два курса за половин година, а през останалото време да се стремите да се храните здравословно и с по-малко вредни храни и напитки – всички знаем кои са те.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *