Трите изпитани начина за сваляне на лошия холестерол на д-р Емилова!

Тези три начина са проверени във времето, а ефектът им върху пациентите с лош холестерол е безспорен!

Името на д-р Емилова обикновено се свързва от повечето българи с диети и методи за отслабване – да си го кажем право с дебелариума. Истината обаче е, че тя предлага редица начини за лечение на различни заболявания, които се прилагат в домашни условия.

Сред тях е и решаването на проблема с лошия холестерол, от който страдат все повече хора, много от които сравнително млади. Факт е, че лошият холестерол никак не е за подценяване. Ако не се вземат спешни и навременни мерки за отстраняването му, той води до редица сериозни заболявания и дори инфаркт.

лош холестерол

Три страшно ефикасни начина за сваляне на лош холестерол от д-р Емилова

Д-р Емилова съветва да избягваме лекарствата в случаите, в които можем да си помогнем сами с лечебната сила на природата. Тези три начина за сваляне на лошия холестерол, са помогнали на редица пациенти, които ги споделят по здравните форуми като изпитан и гарантиран метод за справяне с проблема веднъж завинаги.

“Фигурин

Рецептите са лесни и се правят бързо в домашни условия. За първата от тях са ни нужни две глави лук, които накълцваме на ситно и ги поставяме в един литър вода. Изчакваме да минат 8 часа, след което прецеждаме сместта и пием от нея по 50 грама три пъти дневно в течение на два месеца. Ефектът е показателен при изследванията на кръвта, които е добре да си направим след изтичането им.

Във втората рецепта заливаме една лъжица царевично брашно с една чаша вода. Разбъркваме водата и брашното добре и го оставяме да престои през цялата нощ. На другата сутрин изпиваме на гладно само водата, без да разбъркваме – така, че брашното да се утаи на дъното. Това лечение също се прави в течение на два или три месеца, но резултатът си заслужава търпението.

И трето, но не на последно място, изключително добре за холестерола повлиява пиенето на прясно изцеден сок от една средна по големина ябълка заедно с 250 грама спанак. Сокът се консумира сутрин и вечер, задължително преди хранене.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *