Вълшебна смес за подобряване на храносмилането

Действа безотказно за решаването на храносмилателните проблеми

Ще ви разкрием рецептата за приготвянето на вълшебна смес за подобряване на храносмилането.

Проблемите с храносмилането измъчват всеки трети човек. Този факт се дължи до голяма степен на заседналия начин на живот, който водим, липсата на достатъчно плодове и зеленчуци в храненията ни, както и на ниското качество на храните.

За да си забъркате сместа за подобряване на храносмилането ще са ви необходими четири природни продукта:
6 ч.ч. вода
2 лимона (най-добре е да са органични)
3/4 ч.ч. мед
1 ч.ч. куркума, нарязана на кръгчета

Действа безотказно за решаването на храносмилателните проблеми

Действа безотказно за решаването на храносмилателните проблеми

Изсипете водата в подходящ съд за варене и добавете куркумата. Варете сместа в продължение на двайсет минути, след което намалете котлона и я оставете да къкри още 15 минути.
След като свалите отварата от котлона я оставете да изстине. Изсипете я в стъклен буркан, който се затваря плътно и добавете меда и настърганата кора от двата лимона. Затворете добре съда и го оставете да престои на хладно и тъмно място за три дни.
След като изтече този период, преместете сместа за подобряване на храносмилането в хладилника и я оставете да престои още седем дни.

Вече си имате идеален лек за подобряване на храносмилането, от който трябва да приемате по една чаена лъжичка, половин час преди храна до изчерпване на количеството.

Куркумата е една от най-използваните подправки в кухнята и е любима на редица кулинари. Това никак не е случайно, тъй като тази подправка е мощен лек срещу редица здравословни проблеми. Куркуминът, който се съдържа в нея е в състояние да сведе до минимум риска от мозъчни заболявания и служи за подобряване на паметта. Поради тази причина специалистите препоръчват, ако работата ви, е свързана с умствено натоварване, да включите куркумата към менюто си.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Куркумата е мощно средство за предпазване от Алцхаймер, сърдечносъдови заболявания, ставни болки и депресия. Тя е и сред любимите подправки на дамите, тъй като доказано забавя процесите на стареене.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *