Рецептата на Петър Димков за изчистване на полипите от дебелото черво

Затлаченото дебело черво може да ни създаде редица проблеми

Ако искате да сте сигурни, че няма да имате проблеми с дебелото черво и ще се предпазите от коварния рак на дебелото черво би било добре да приложите рецептата на великия лечител Петър Димков.

Полипите по дебелото черво могат да затруднят сериозно функцията му и да доведат до редица проблеми. Те не само създават неприятно усещане, а са изключително опасни за здравето ви.
Обществото ни сякаш е настроено така, че да чака проблемът да стане явен и едва тогава да вземе мерки, вместо да предприеме превантивни такива.

Не е добре обаче да чакате, а се вземете в ръце преди да е станало твърде късно и проблемите да станат сериозни и трудно решими. За да се избавите от неприятните полипи по дебелото черво е добре да приложите рецептата на великия лечител Петър Димков. Ето и какви продукти са ви необходими за целта:

“Фигурин
Затлаченото дебело черво може да ни създаде редица проблеми

Затлаченото дебело черво може да ни създаде редица проблеми

40-50 гр. свежи листа от глухарче
500 мл. преварена вода, загрята до температурата на тялото

Смачкайте листата в хаванче, което в никакъв случай не трябва да бъде метално, докато започнат да стават на каша. Залейте ги с водата. Не превишавайте дозата, тъй като сместа е доста силна и може да предизвика проблеми.
Сместа се използва за клизма. Това не трябва да ви отказва да я приложите, тъй като, ако се замислите за проблемите, които могат да ви дойдат до главата, ако не се грижите добре за дебелото си черво, ще ви се „завие свят”.

След като направите прочистващата клизма идва ред и на тази. Най-добре е да изчакате два часа след първата клизма, за да дадете достатъчно време на червото да се успокои. Задръжте разтвора за около 30 минути. Препоръчително е да я прилагате веднъж на два дни. Направете пет процедури, ако ги правите профилактично. Ако пък ги прилагате с лечебна цел, е добре след тях да направите изследвания, за да сте наясно какъв ефект сте постигнали.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *