Бабини рецепти за диабет. Рецепти на Ванга и народна медицина за сваляне на кръвна захар

Бабини рецепти за диабет. Рецепти на Ванга. Народна медицина при висока кръвна захар. Бързо сваляне на захарта. Храни, които смъкват кръвната захар.

Ефектът на тези доказани във времето рецепти на Ванга за сваляне на висока кръвна захар и кръвно налягане, е признат от хиляди нейни последователи – силата им е сравнявана с чудо! По-долу ви даваме линкове към още един материал за кръвната захар, отделно към други три рецепти на Ванга за диабет и едно видео на руски за техните билки и техните народни методи за смъкване на захарта.

С истинско чудо е сравнявана от пациентите силата на тези пет стари, но доказано ефективни рецепти на голямата пророчица Ванга. С тях веднъж завинаги се свалят високата кръвна захар, както и високото кръвно налягане.

Мнозина страдащи от диабет българи не спират да публикуват разултатите от кръвните си изследвания по здравни форуми и да благославят баба Ванга за „златните“ й лечебни рецепти. Точно тях ви предлагаме в този материал като може да си изберете една или няколко от тях – взаимно съвместими са.

Рецепта за диабет №1: С праз

Първата рецепта на Ванга за лечение на диабет и сваляне на кръвната захар е с праз. Взимат се 4 глави праз и се нарязват на дребни парчета. Слагат се в един буркан и се поливат отгоре с два литра бяло вино. Оставят се да престоят в продължение на 15 дни, а после течността се прецежда и се пие по една малка чашка три пъти всеки ден, около 30 минути преди хранене.

Рецепта за диабет №2: С черна боровинка

Другата рецепта за лечение на диабет и високо кръвно на великата Ванга е от четири лъжици черна боровинка, които се заливат отгоре с 600 грама вряла вода. Оставяме тази смес да престои за четири часа и после я прецеждаме. Взимаме от нея по 200 грама отново три пъти дневно.

Демир бозан билки за бъбреци

Рецепта за диабет №3: С индрише

Третата рецепта е от шест листа на индрише, които варим в половин литър вода. Течността трябва да ври, докато не изври половината част от нея. След това оставяме да изстине и взимаме от нея пак три пъти на ден, преди храненето.

Рецепта за диабет №4: С кисело мляко

Много ефективна и даваща невероятни резултати рецепта на Ванга за сваляне на кръвната захар е и тази с кисело мляко. Всяка сутрин и всяка вечер трябва да приемаме по една чаена чашка кисело мляко, в която сме смесили млякото със сока от 1 лимон. Процедурата се прави всеки ден в течение на 20 поредни дни.

висока кръмна захар

Рецептите на голямата баба Ванга за лечение на диабет и сваляне на висока кръвна захар, са известни и в чужбина

Рецепта за диабет №5: С имел

И последната, но не по ефективност рецепта против диабет на Ванга, е с 10 грама имел, които трябва да накиснем за една вечер в по-хладка вода. Сутринта прецеждаме течността и пием от нея по една чашка всеки ден, докато показателите на кръвната захар се нормализират.

Още ТУК:

30-дневен метод за сваляне на кръвната захар осъществява чудо!

ВИЖТЕ И ТОВА: Тук има: Още три рецепти на Ванга против диабет!!

Ето и малко рецепти на руски (дори и да не владеете езика, не е трудно да се ориентирате):

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Бабини рецепти за диабет. Рецепти на Ванга и народна медицина за сваляне на кръвна захар

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *