Кичка Бодурова с железен режим: За 2 години съм качила само 2 кг, на което и младите ще завидят!

Естрадната прима Кичка Бодурова спазва този режим на хранене от години и се гордее с визията си!

Колкото и да я одумват в шоуто Вип Брадър, и да я наричат „баба Кица“, естрадната ни прима Кичка Бодурова определено изглежда перфектно за годините си. Всяка жена над 50-те, че и млади момичета могат да завидят на фигурата й, както самата тя призна, споделяйки железния режим на хранене, който спазва от години у нас и в Америка.

„За две години съм качила само 2 килограма, на което много млади момичета могат да завиждат. Противник съм на глада и строгите диети, особено тези, които залагат само на протеини. Лично съм виждала приятелки, които си развалиха здравето и минаха на лекарства, след което качиха тройно“, разказа певицата Кичка Бодурова пред актрисата Ернестина Шинова, докато си говореха типично по женски.

режим на хранене

Кичка Бодурова наистина може да се похвали с перфектна за годините си визия

Това, което Кичка Бодурова е приела за свое желязно правило, е не временните диети, а цялостната промяна на хранене. От години тя не вкусвала пържени и мазни храни, дори по празници, а белия и топъл хляб изобщо не поглеждала.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

„Правя си сама хляб от лимец, или хапвам по една-две филийки пълнозърнест хляб. Топлият хляб веднага става на топка тесто в стомаха и гарантира напълняване, дори и да е малко като количество“, сподели звездата на родната музика.

Всеки месец по една седмица задължително, Кичка Бодурова се хранела единствено с голямо количество зеленчуци, риба и морски дарове. В това число се включвали суши, миди, октопод или други морски храни. По този начин тя пречиствала организма си от месото и млечните продукти, които ако са в повече, помагат за натрупването на наднормено тегло.

„В тази седмица ям много салата и печена риба, но ги овкусявам само със зехтин и лимон. Солта избягвам, а пия огромно количество вода и чай без захар“, разказа Кичка Бодурова, която е категорична, че всяка жена след 45 години трябва да наддава по 1-2 килограма на две-три години, за да запази младежкия вид на лицето си и да избегне драстичните бръчки с възрастта.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Кичка Бодурова с железен режим: За 2 години съм качила само 2 кг, на което и младите ще завидят!

  1. За каква перфектна визия говорите? Кичка е подпухнала, надебеляла, наедряла, лицето й е отвратително сега, в къщата, където явно козметичните грижи са минимални. В допълнение към отвратителния й характер и държание, видът й е по-скоро отблъскващ, отколкото привлекателен. Тази жена е готова да прави скандали по всякакъв повод и не се посви дори след като се изпокара с всички, след което най-безпринципно се принуждава отново да търси сама пътища към тях, само и само да не остава денонощно аутсайдер – отритната и без каквото и да било уважение.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *