Силата на военната медицина: 2-те точки, които свалят кръвно и премахват опасните натрупвания в тялото!

Военната медицина си има своите тайни, които доказано във времето лекуват редица заболявания – тези точки свалят кръвно налягане, лекуват грип и още куп болести!

Работата на военните по цял свят е свързана с висока активност и напрежение, а да отделиш време за домашно или болнично лечение, често пъти е невъзможно. От години военната медицина се развива стремглаво като заимства много от научните открития на китайската медицина и откритията на древните войни.

Безспорна е силата на двете точки на крака, които са в състояние да излекуват редица заболявания у всеки човек – стига, разбира се, да знаем къде точно се намират и как се масажират.

кръвно налягане

Тези две точки свалят кръвно налягане, лекуват грип и болки в ставите

Първата точка се намира точно по средата на средния пръст на крака и дори при сравнително слаб натиск е леко болезнена. Трябва да знаете, че точката се активира за не повече от една минута време, като отлично нормализира кръвното налягане – ако е високо, ще го свали, а ако е твърде ниско, ще го вкара в нормалните му граници.

Втората точка – тази, която виждате на снимката и която е очертана с химикал, трябва да се масажира и на двата крака един след друг за около 5 минути. Тази точка е особено полезна и на практика жизненоважна за здравето, тъй като масажът й помага за изхвърлянето на редица вредни натрупвания в организма, които водят до опасни и тежки заболявания.

“Демир

Втората точка е също така болезнена при натиск, следователно няма как да я сбъркате или да не я откриете.

За да помогнете на здравето си и да излекувате болежките си обаче, е добре да правите тези масажи не всеки ден, а само при нужда. Активирайте точките в тези моменти, в които се чувствате неразположени, зле ви е, имате високо кръвно налягане или просто усетите, че се разболявате.

Втората точка, която премахва вредните натрупвания в организма, е добре да бъде активирана и при първите симптоми на вирусна инфекция или грип. Сами ще се убедите, че болестта ще си отиде още, преди да се усетите.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *