Алла Пугачова закова 55 кг: Кръстих диетата си СССР! (абревиатурата не значи Съветски съюз, а храните)

Алла Пугачова събра очите на хиляди зрители на конкурса в Сочи, където се появи неузнаваема след диета!

Великата Алла Пугачова направи истинско чудо с тялото си. Певицата дълго време бореше килограмите и наднорменото си тегло, което достигна дори до 90 килограма. Тези дни обаче тя се появи на конкурса в Сочи заковала революционните за годините й 55 килограма.

След като първоначално отказа да разкрие пред медиите си тайната на своето отслабване, Алла Пугачова заедно с близката й приятелка Алина Редел склониха и споделиха в какво точно се състои диетата СССР. Първото, което трябва да уточним е, че абревиатурата СССР не означава бившия Съветски сьюз, а храни.

диета

Алла Пугачова неузнаваема с диета СССР, която сама създаде

Първото С-сладко, второто С-солено, третото С-мазно (на руски език „сдобное“), а Р-разтоварващ ден. „Сама кръстих диетата си СССР и смея да се похваля, че и сама я измислих. Тя в никакъв случай не залага на глад, напротив – обичам да ям и не съм спирала дори за ден“, разкри Алла Пугачова.

“Демир

Тайната на диетата й е в това, че всеки един ден си избира храните, които консумира и приема само тях. Ако някой ден й се прияде нещо сладко, певицата яде само него цял ден. Под сладко обаче тя уточнява, че визира единствено пълнозърнеста филия с мед и плодове. В никакъв случай не торти, десерти и прочие.

Соленият ден включва само салати и храни като ориз на фурна, картофи на фурна и дори паста, но всички те без месо. Количествата са напълно нормални за всеки – яде се три пъти по около 200 грама на хранене, придружено с голяма салата.

В мазния ден от диетата си Алла Пугачова залага на месото, което може да бъде всякакво, дори и свинско, но без да е пържено. „Общо взето залагам на тези храни и се получава един вид разделно хранене. Но имайте предвид, че действителните сладко, солено и мазно – така, както си ги представяте, трябва да ги забравите напълно. Захарта, солта и пърженото престават да съществуват“, обяснява звездата.

В разтоварващия ден от диетата, тя си позволява от любимата си торта или сладолед, но след този ден се храни само с чайове и бульон точно два поредни дни.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *