Лицето издава здравословното състояние на човека

То е огледален образ на всички важни органи

Лицето е огледален образ на здравословното състояние на всеки един човек.

Ако някога сте се чудили какво означават линийките по лицето ви, сега ще намерите отговор на този въпрос. Всяка една линийка е свързана със здравословното състояние.
Запознайте се подробно какво издава всяка една чертичка по лицето за здравословното състояние на организма ви:

Хоризонтални линии върху челото
Това са линиите на тревогата и са сигурен знак, че натрупвате сериозно количество стрес в организма си.

Линия на дясната вежда
Има сериозна опасност вътрешните ви органи да са доста слаби. Тази линия е пряко отражение на състоянието на черния дроб. Препоръчително е в менюто ви да присъстват повече плодове, зеленчуци и пълнозърнести храни.

Лицето е огледален образ на всички важни органи

Лицето е огледален образ на всички важни органи

Линия на лявата вежда
Тази линия е огледален образ на здравословното състояние на далака.
Разбира се не бива да си поставяте сами диагнозата, тъй като това е само насочващ знак и най-добре е да посетите специалист.

Мостче на носа
Това може да е знак, че сте податливи на алергии. Освен това тя е пряко свързана с либидото и е знак, че желанието ви за интимна близост е сериозно занижено.

Бръчки в ъглите на очите
Те може да са в резултат на много смях, но пък не е изключено и да са в резултат от прекомерно присвиване на очите заради увреждания на зрението.

Торбички и тъмни кръгове под очите
Ако не са в резултат на недоспиване дълго време, то те са знак за нарушение на функцията на бъбреците. Пийте повече течности и увеличете консумацията на плодове и зеленчуци.

“Фигурин

Чувствителна кожа по бузите
Тя може да е ясен знак, че страдате от проблеми с храносмилателната система. Най-добре е да посетите лекар, който да установи какъв точно е проблемът.

Зачервен връх на носа
Червеният връх на носа често пъти показва, че имате сърдечни проблеми или проблеми с кръвообращението. Може и да е знак за проблеми с кръвното налягане.

Петна по устните
Тези невинни петънца може да издават проблеми с кръвообращението. Можете да го подобрите чрез практикуване на йога или друга физическа активност, която ще помогне за раздвижването на кръвта, пише kanal3.bg.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *