Сваляне на диоптри късогледство. Махнете очилата след месец с две силно лечебни смеси!

Тези две рецепти за подобрение на зрението и сваляне на диоптри късогледство имат доказан ефект при редица пациенти.

Да свалиш очилата – това се струва напълно невъзможно за повечето хора с проблемно зрение, много от които носят очила още от детството или младежките си години.

Ако искате вярвайте, но подобрение на зрението не само е възможно, но и доказано. А редица хора изцяло захвърлиха очилата. Защото тези две рецепти за подобрение на зрението, които днес ви представяме, гарантирано свалят до цели 4-5 диоптъра.

Правят се лесно в домашни условия, а единственото, което трябва да имате, е постоянство и малко търпение.

За първата рецепта са ни необходими следните съставки – четири лимона, три малки глави чесън, 200 грама ленено олио и един килограм натурален мед.

Обелете скилидките чесън, след което ги смелете в машина за мелене на месо, а може и в блендер. След тях смелете и двата лимона, предварително обелени, както и другите два лимона, само че с кората.

Смесете всички тези продукти, заедно с лененото олио и натуралния мед. Разбъркайте добре, за да се получи напълно единна смес, която прехвърлете в стъклени буркани с добре затварящи се капачки. Съхраняват се в хладилник.

Консумацията на тази наистина уникална за зрението смес става като приемаме половин час преди хранене по една лъжица (важно е тя да бъде дървена) – общо три пъти дневно.

Късогледството се повлиява отлично от тази смес като фактите при редица пациенти, са сваляне на диоптрите с от два до цели четири диоптъра само след месец и половина или максимум два.

Втората рецепта за сваляне на диоптри и бягство от очилата с доказано действие, е тази с кора от вишна и магданоз. Вземете два корена от магданоз и една по-голяма лъжица кори от вишнево дърво, които сте наситнили на дребни парченца.

“Фигурин

Двете съставки варете в 800 грама вода за не повече от десетина минути, а после прецедете отварата и пийте от нея най-добре три пъти дневно по 100 грама. Консумацията трябва да става поне половин час преди хранене, а продължителността й е минимум един месец.

подобрение на зрението

Изпитани рецепти за подобрение на зрението, с доказан от много хора ефект

Когато усетите подобрение в зрението си, продължете да приемате тези лечебни смеси през месец – пиете един месец, а после правите почивка от 30 дни. Така продължете поне половин година, за да гарантирате постоянния ефект на подобреното си зрение.

Вижте и ТОВА:

3 метода за коригиране на зрението по естествен начин

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Сваляне на диоптри късогледство. Махнете очилата след месец с две силно лечебни смеси!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *