Специалистът Георги Жеков разкрива как да изчистим всички токсини от организма за 3 дни

След това прочистване ще се почувствате изпълнени с енергия

Вероятно всички вие сте наясно, че ако не изчистите навреме от тялото си всички токсини, могат да нанесат сериозни увреждания на цялостното ни здравословно състояние.

Георги Жеков, който е специалист по здравословно хранене представя изключително лесен и ефикасен метод за изчистване на всички токсини от тялото и то само в рамките на три дни.
Добрата хидратация на организма е един от ключовите начини да го прочистваме редовно от токсини.
Изчиствайки токсините от тялото в рамките на три дни, ще се избавите и от редица заболявания. Веднага след това ще се почувствате подмладени и много по-жизнени отпреди.

Георги Жеков дори твърди, че тази процедура може да ни помогне да се избавим и от тежките онкологични заболявания.

След това прочистване ще се почувствате изпълнени с енергия

След това прочистване ще се почувствате изпълнени с енергия

Специалистът по здравословно хранене е категоричен, че за да се избавим от вредните токсини в организма, е необходимо да се подложим на 72-часов пост.
Под пост обаче разбирайте пълен пост – з дни без никаква храна и дори без вода.
Той твърди, че е прилагал лично този метод за изчистване на токсините и то неведнъж.

Демир бозан билки за бъбреци

Всъщност този метод за изчистване на токсините от организма не е нищо ново. Той е познат по нашите земи още от древни времена под наименованието тримерене.
Макар мнозина да изпитват съмнения по отношение на полезността на този пост за здравето, предвид че не се пие дори и вода, могат да са изцяло спокойни.
Специалистът по хранене посочва, че по този начин предоставяме възможност на организма (както всички ние знаем е перфектно смазана система, работеща безотказно) да се саморегулира.

Противно на всички очаквания, че след като в продължение на три дни не сте се хранили и дори не сте приемали вода ще се чувствате отпаднали, истината е, че ще се чувствате изпълнени с енергия.
Ако все пак съберете достатъчно смелост да приложите този тридневен пост за прочистване на организма от токсини ще се убедите сами в ползите му, пише kanal3.bg.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *