Пъпки по лицето. Домашно лечение. Как да ми изчезнат пъпките и оток от пъпка?

Домашно лечение на пъпки по лицето. Как да ми изчезнат пъпките по-скоро? Лечение на оток от пъпка. Има ли лекарства за премахване на пъпки за една нощ?

Козметичната индустрия предлага хиляди продукти за лечение на пъпки, повечето от които са скъпи и за жалост не дават ефект!. Комедоните и пъпките по лицето и тялото са проблем за много хора, както жени, така и мъже. На пръв поглед една-две пъпки не са нещо сериозно, но за тези, които ги нямат.

Всеки, чието лице изведнъж се е „украсило“ от зачервените, болезнени и гнойни образувания, отлично знае как те са в състояние да сринат самочувствието ти и дори да те накарат да се чувстваш непълноценен сред останалите.

Козметичната индустрия отдавна е хванала „цаката“ на този широк проблем, но вместо да помага, повече вреди. Защото продуктите, с които ни залива, най-често са безбожно скъпи, а ефектът им или е нулев, или твърде слаб.

Затова днес ви предлагаме четири ударни метода за лечение на пъпки, които са с изпитан и гарантиран ефект, а отгоре на всичко са страшно евтини (както се казва „без пари“). Опитайте ги и няма да съжалявате – само на следващата сутрин от пъпката или пъпките няма да има следа.

Първо – Отлично, но малко познато средство за лечение на пъпки е познатият на всички аспирин. Вземете една таблетка и я счукайте на прах като върху нея капнете няколко капки вода – трябва да се получи каша, която да нанесете върху пъпките.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Оставете я да изсъхне добре и не бързайте да отмивате. Сами ще се уверите как аспиринът безупречно премахва отока и натрупалата се гной. Ако преспите с него, на сутринта ще се удивите от ефекта, дори трудно ще намерите мястото, където е била пъпката.

Второ – Лечение на пъпки със сода за хляб. Тя е чудесна дори при чувствителна кожа, защото не изсушава и не предизвиква никакво раздразнение. Просто вземете малко сода за хляб и капнете върху нея няколко капки лимонов сок, а после поставете върху пъпката.

лечение на пъпки

Доказано лечение на пъпки с тези четири евтини и изпитани метода

Тук трябва да предупредим, че тази каша трябва да отмиете след около пет минути, защото може да изсуши кожата ви, ако стои по-дълго време. Отмийте я с хладка вода и нанесете отгоре овлажнител или обикновен крем Здраве (за него ще говорим по-надолу в темата).

Трето – Мощната сила на чесъна при лечение на пъпки е отдавна доказана, но малко използвана за жалост. Запомнете обаче, че не бива да нанасяте чесън върху кожата си, без да го разредите!

Вземете малко сок от чесън и го смесете със съвсем малко вода. А после нанесете от кашицата върху засегнатото място. Ще се удивите от ефекта още на другия ден и знайте, че силата на чесъна в борбата с акнето, не е по-малка от ефекта му против настинка или грип.

Четвърто – Но не и на последно място като ефективност е старият и познат на всички ни крем „Здраве“. Надали има българин, който да отрече лечебните му свойства върху кожата, както и при лечение на пъпки.

Просто измийте добре лицето си и нанесете върху проблемните участъци малко крем „Здраве“. Нека побелее добре, а после да престои няколко часа. От пъпките отново няма и следа.

Пъпките по брадата са знак за сериозен здравословен проблем

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *