Експресно възстановяване на имунната система

Този метод ще ви е особено полезен на прага на зимния сезон

Намираме се на прага на зимния сезон, което означава, че се нуждаем от експресен метод за възстановяване на имунната система.

Ако позволим имунната ни система да се срине още в началото на сезона на грипа и настинките, това никак няма да е добре, защото означава, че излагаме здравето си на сериозна опасност.
Нито една настинка или вирус няма да ни пропусне, ако допуснем срив в имунната система.

Реално погледнато всеки един от нас допринася по един или друг начин за срива в имунната система. Тя може да се „скапе” не само заради редица болести, нездравословна храна и липса на витамини, а и в резултат на постоянното натоварване и ежедневния стрес.
Едва ли има човек в съвременното общество, който да не е подложен на силен стрес било то на работното си място или у дома.

Този метод ще ви е особено полезен на прага на зимния сезон

Този метод ще ви е особено полезен на прага на зимния сезон

За никого не е тайна, че ако имунната система е силна, то здравето ни ще е в прекрасна форма, тъй като именно тя е най-големият страж срещу вируси, бактерии и други вредители за организма.
Съвременният живот обаче е съчетан с ежедневния прием на огромни количества нездравословна храна. Замислете се колко пъти през изминалата седмица закусихте плод или предпочетохте салата пред тестените изделия например.

Демир бозан билки за бъбреци

Вероятно тези, които са направили този избор ще са твърде малко.
В забързания ритъм на живот често пъти посягаме към чипсовете, хамбургерите и други вредни храни, без дори да се замислим какво причиняваме на организма си.
Ако не искате да падате в плен на всяка настинка, която ще ви застигне през зимния сезон, сега е момента да засилите своята имунна система.

Предлагаме ви един изключително лесен и изпитан начин за целта, който наистина действа.
Специалистите по здравословно хранене твърдят, че ако спазвате осемдневен пост ще възстановите изцяло имунната си система и дори ще я подсилите.
Резултатите от проведени наскоро проучвания сочат, че ако в рамките на половин година спрете консумацията на животински храни за 2-4 дни, насърчавате производството на нови клетки и автоматично обновявате имунната система.
Не е трудно, нали? Но пък си заслужава! Опитайте и ще се уверите.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *