Чудният лек за болно сърце на Преподобна Стойна (изпитаният му ефект удивява и до днес)

Преподобна Стойна е помогнала на хиляди българи с удивителния си лек за болно сърце

Въпреки че родната Православна църква не признава Преподобна Стойна за светица, тя е помагала и продължава да помага от чудотворните икони на хиляди страдащи българи.

Нейните лечебни рецепти са върнали здравето на редица болни, които и до днес целуват с трепет иконите. Силата й е необяснима, но резултатите от рецептите й са факт. Такъв е и нейният лек за болно сърце, който се радва на безброй положителни отзиви от хората.

лек за болно сърце

Преподобна Стойна продължава да помага на хората със своя лек за болно сърце

Представяме ви и пълната рецепта за лечебната смес на Преподобна Стойна и ви съветваме да я опитате. Тя е следната:

Взимаме 20 грама тинктура от валериан, 20 грама тинктура от глог, един грам камфор на прах, 20 капки мента и 15 грама розова вода. Всичките тези съставки ги смесваме и ги разбъркваме много добре, задължително с дървена лъжица.

Самото приемане на сместта си има точно определено условие и то е, че трябва да вземем една бучка захар, върху която с капкомер да капнем 20 капки от лечебната смес. После поставяме бучката захар в устата си и започваме да я смучем бавно (без да я дъвчем), докато се разтопи изцяло в устата.

Всеки ден трябва да приемаме по три бучки захар (може да са от най-малките по размер, ако избугваме сладкото), но всеки път трябва да е по 20 минути преди хранене. Първата бучка захар с лечебната смес се приема на гладно.

“Демир

Това обаче не е всичко от лека за болно сърце на Преподобна Стойна, а само първата част от него. Втората и също толкова важна е, че десет минути, след като изсмучете бучката захар, трябва да приемете и една чаша от специалната лечебна отвара, чиято рецепта ви споделяме сега:

Приготвяме една смес от 35 грама ирландски лишей, 35 грама босилек, 10 грама маточина, 10 грама цвят от бъз, 10 грама буков мъх, 10 грама мащерка и 10 грама чубрица.

Смесваме добре тези билки и след това в половин литър кипяща вода поставяме две пълни лъжици от тази суха смес, плюс една малка лъжичка нарязани на ситно портокалови кори. Всички те се варят на слаб огън за още десетина минути.

Когато я свалим от котлона, отварата се оставя да изстине, след това се прецежда и се съхранява в хладилника. Както вече казахме, пием по една чаша от нея десет минути след като сме приели бучката захар. На идния ден отварата се прави отново и така поне в течение на един месец, за да се отрази най-ползотворно на сърцето.

Накрая трябва задължително да направите почивка от поне още един месец, преди да повторите лечебния курс отново.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *