Най-добрият лек за болни сливици и гърло (само за ден лекува болестта, не симптомите)

Това е най-добрият лек за болни сливици и гърло, по стара традиционна руска рецепта!

Сезонът на вирусите вече настъпи и все повече хора се редят на опашки пред кабинетите на семейните лекари. Преди да ви изпишат антибиотици обаче, особено на децата (отлично знаем колко са вредни), опитайте този доказан лек за болни сливици и гърло.

Той датира от много години като е базиран на стара традиционна руска рецепта. Изпитан е от редица хора, а най-хубавото при него е, че лекува болестта, не само симптомите. Нищо не губите, ако го научите и изпробвате – освен, че ще загубите болестта и ще се излекувате само за ден.

лек за болни сливици

Доказан лек за болни сливици и гърло, който спасява от болестта за ден

За да си направите този лек за болни сливици и гърло, са ви нужни една лъжица оцет – супена и една по-голяма глава червено цвекло. По-добре е да използвате чист ябълков оцет, защото е сто пъти по-полезен от винения, а освен това не дразни стомаха.

Измийте добре цвеклото и после го настържете на ренде, като преди това, разбира се, го обелите. Поставете рендосаното вече цвекло в подходящ съд и отгоре го полейте с оцета. Оставете сместта да престои за не по-малко от два часа, но не в хладилник, за да може цвеклото да си пусне всички полезни вещества.

После прецедете сока като добре изстискате цвеклото и изхвърлете остатъците от него (ако искате, може да ги изядете на салата, полезни са). От тази смес пийте по половин чашка на всеки два часа като е отлично и да правите си правите гаргара с нея.

Лично ще се уверите как този мощен лек идва като балсам за сливиците и гърлото ви и само до сутринта вече ще сте излекувани. Червеното цвекло е и отличен помощник за засилване на имунната система, така че ако го консумирате редовно, няма да се налага да правите посоченото лечение – просто, защото ще сте здрави през цялата зима.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *