Пийте 40 дни това лекарство за прочистване на кръвоносните съдове и резултатът ще ви смае!

Това е едно от най-мощните природни лекарства за пълно прочистване на кръвоносните съдове и подобряване на циркулацията на кръвта в мозъка!

Тази рецепта за пълно прочистване на кръвоносните съдове датира от стари времена, а курсът на лечението с нея трае точно 40 дни. След тях ще останате смаяни от внезапното нормализиране на кръвното налягане и отличния тонус на организма ви.

Освен, че служи за прочистване на кръвоносните съдове от всички токсини и мазнини, тя подобрява състава на липидите в кръвта, както и циркулацията на кръвта в мозъка. Прави се много лесно и бързо, и е предпочитана от хиляди хора.

Съставките, които ни трябват за тази лечебна смес за прочистване на кръвоносните съдове, са възможно най-обикновените, които се срещат във всеки дом.

Нужни са ни точно четири глави чесън, четири лимона (заедно с кората им) и три литра вода – задължително преварена.

Най-напред почистваме добре чесъна, а лимоните режем на парчета и ги поставяме в преварената вода заедно с чесъна. Покриваме сместта, която е най-добре да съхраняваме в стъклен буркан и я оставяме да престои в хладилника за три дни.

Докато не минат трите дни не я докосваме, нито отваряме буркана. След това започваме да приемаме от тази наистина уникална по свойствата си лечебна смес всеки ден по максимум 50 грама три пъти преди хранене.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Съветваме ви да започнете с по-малки дози, от около 1-2 лъжички дневно за прочистване на кръвоносните съдове. А след няколко дни постепенно да увеличите приема, докато на десетия ден започнете да приемате по посочените 50 грама.

Не забравяйте, че това е лечение и си има точно определен срок на прилагане, който в случая е не повече от 40 дни. Тази процедура се прави само веднъж в годината, затова не прекалявайте.

прочистване на кръвоносните съдове

Един от доказано най-силните методи за пълно прочистване на кръвоносните съдове

Чесън, лимон и вода по отделно може и е полезно да хапвате всеки ден, но специално това лекарство се консумира веднъж годишно.

Вижте и ТОВА:

Лесен начин за прочистване на кръвоносните съдове

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

19 коментара по “Пийте 40 дни това лекарство за прочистване на кръвоносните съдове и резултатът ще ви смае!

 1. Чесънът трябва ли да се мачка или пресова? Или се слагат почистените скилидки цели?

 2. Здравейте,така посочената смес смила ли се? Приема се само течността ли или и парчетата от чесън или лимон?

 3. Здравейте! Благодарим за големия интерес към статията. Пие се само от течността. Първоначално се започва с по-малко от 50 гр. и се стига до тази доза чак на десетия ден. Няма значение дали са големи или малки главите чесън. Количеството преварена вода е 3 литра. Успех!

 4. Здравейте! Полезна статия, но нека и коректно да сметнем цифрите. На мен нещо не ми се връзват. да речем че до 10-я ден сме пили по 30 грама на ден или това значи 300гр. за 10 дни. След което 30 дни пием по 50 гр. три пъти дневно, което означава 150 гр. на ден. 30 дни по 150 гр. = 4.5 литра. Общата сметка става 4,5+0.3= 4,8 л. Ще съм Ви благодарен, ако отговорете на въпроса: Как е възможно с 3 л. вода да стигне за 40 дни.

  • 3-те литра вода в която са продуктите я пийте така че да ви стигне за 40дни

 5. Здравейте! Ключовата дума тук е „максимум“. 50 гр. е максималната стойност на дозата, което значи, че можете да си разпределите така дозите, че да ви е достатъчно за 40 дни. Ако искате обаче по-силно въздействие, можете да увеличите водата с 1 литър и съответно да увеличите дозите. Успех на всички!

 6. Освен за почистване на съдовете за какво друго помага и кога може да се почувства ефекта

  • Помага също за цялостно пречистване на организма. Ефектът почва лека-полека да се усеща след десетия ден, а след края на процедурата ще сте като нови. Успех!

 7. Моя съседка направи подобна рецепта с чесън и лимони по препоръките на проф.Мермерски.Вдигна кръвно над 200 и я взеха в болница.Сега неще и да чуе за подобни лекове.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *