Правете това всяка вечер за лечение на щитовидна жлеза! (революционно откритие на д-р Игор Кназкин)

Това простичко откритие за лечение на щитовидна жлеза на известния лекар от Санкт Петербург д-р Игор Кназкин има изпитан ефект!

Заболяванията на щитовидната жлеза за жалост са все по-често срещани в наши дни. От тях страдат все по-млади хора, а ако не се прибегне до незабавно лечение, последиците могат да повлияят негативно на целия ни живот.

Известният лекар от Санкт Петербург д-р Игор Кназкин обаче направи едно лесно и простичко, но революционно откритие, чиито ефект за лечение на щитовидна жлеза, бе доказан категорично. Просто трябва да го правите всяка вечер и резултатите ще ви шашнат.

лечение на щитовидна жлеза

Това лечение на щитовидна жлеза смая света, наистина дава резултат

Тези, които нямат проблеми с щитовидната жлеза, също е добре да го практикуват, за да се застраховат и да поддържат този важен орган в добро състояние.

“Фигурин

Рецептата на д-р Игор Кназкин е страшно елементарна. Трябва ни само обикновен червен лук – същият, който ползваме и за приготвянето на салати. Червеният лук и ползите му са отдавна доказани в медицината като се знае, че той е отличен чистач на кръвта и унищожава почти всички бацили и бактерии в организма.

Той обаче е един от най-верните и мощни съюзници в лечение на щитовидна жлеза и най-добрата профилактика против евентуални нейни заболявания.

Вземете една глава червен лук вечерта, преди да си легнете и я разрежете на две части – на половинки. С тези две половинки внимателно и обилно намажете шията си – там, където се намира щитовидната ви жлеза. Това е. После не измивайте, нито избърсвайте, а освете през цялата нощ докато спите, сокът да попие добре във врата ви.

Тази процедура отлично стимулира важните функции на ендокринните ви органи и е истински еликсир за щитовидната жлеза. Дори да не вярвате, не ви коства нищо да опитате. Става дума за здравето ни, а за него няма неща, които не бихме направили. Гарантирано ще видите и сами ще се убедите в чудния резултат за лечение на щитовидна жлеза или нейната профилактика.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Правете това всяка вечер за лечение на щитовидна жлеза! (революционно откритие на д-р Игор Кназкин)

  1. миризмата не ме интерисува ,но това отнася ли се за хипертиреодизъм

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *