Билкарят Еньо Миланов: Опитайте моята рецепта за лечение на диабет, помогнала е на много хора!

Билкарят Еньо Миланов дава своята най-силна рецепта за лечение на диабет – помогнала е на мнозина, които го благославят!

Той е повече от известен. Съветите и рецептите му се използват дори от хора, живеещи в чужбина и такива зад океана. Защото ефектът от тях е признат и изпитан през годините. Това е билкарят Еньо Миланов, който е посветил живота си на лечението с помощта на природата.

Една от неговите най-силни рецепти с доказан ефект е рецептата за лечение на диабет и сваляне на кръвната захар. Резултатът от нея е чуден и сами ще се уверите в това, когато я опитате.

лечение на диабет

Еньо Миланов работил дълго върху тази рецепта за лечение на диабет, но усилията му си стрували

Приготвя се лесно и не струва никак скъпо. Ето и точните указания за рецептата за лечение на диабет и сваляне на кръвната захар.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

За нея трябва да имате 20 грама бял имел, 10 грама стрък седефче, 30 грама листа от боровинка, 30 грама царевична коса, 30 грама бобови шушулки, 40 грама плодчета от шипка, 20 грама сминдух.

От всички тях поставяте по една или две супени лъжици – зависи от телесното ви тегло, в половин литър вода. Варите билките в продължение на не повече от пет минути, а след това, когато изстине, изпивате отварата на три пъти през деня. Храните се едва половин час по-късно.

От тази отвара не бива да остава за другия ден, защото трябва да бъде прясна и да не престоява навън или в хладилник повече от няколко часа.

Еньо Миланов съветва да приемаме и тинктура от бял имел, боровинка, седефче, сминдух и валериан за сваляне на кръвната захар. От тази тинктура се взимат около 40 капки дневно, примесени с изворна вода, а може и минерална.

Рецептата против диабет на билкаря Еньо Миланов е изпитана от много българи, които не спират да хвалят чудните умения на народния лечител. Трябва да се знае обаче, че тази отвара трябва да се пие три пъти всеки ден, поне месец – месец и нещо. След това се прави кратка почивка – близо месец и може да се повтори курса на лечение на диабет.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Билкарят Еньо Миланов: Опитайте моята рецепта за лечение на диабет, помогнала е на много хора!

  1. За рецептата на Еньо Миланов се надявам че става дума за сухи билки!Бихте ли дали малко повече информация и за тинктурата!Говоря за рецептата за ДИАБЕТ!

  2. Рецептата не е дадена точно:“ трябва да имате “ и после „От всички тях поставяте по една или две супени лъжици – зависи от телесното ви тегло“.Ха сега де?!Смесват ли се билките,или от всяка се взема по 1 или 2 лъжици?10г е твърде малък грамаж за 2 с.л.,ако си по-едричък човек.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *