Направете си тази отвара за пълно пречистване на белите дробове! (чисти всички токсини и пази от рак)

Чудното действие на тази отвара за пълно пречистване на белите дробове е безспорно доказана!

Тази отвара и чудното й въздействие върху здравето е вече безспорно доказана. Тя служи за пълно пречистване на белите дробове и особено за пушачите е задължителна. Ако искаме да сме здрави, разбира се…

Всички съставки са напълно естествени и спомагат за изчистването на всички токсини от белите дробове. Това обаче не е всичко. Отварата има силни антибактериални, антивирусни и противоракови свойства, които са един наистина великолепен дар от природата, за който трябва да сме благодарни.

пречистване на белите дробове

Тази отвара за пречистване на белите дробове прави като нови дори дробовете на заклети пушачи

Начинът на приготвяне на тази отвара за цялостно пречистване на белите дробове е страшно елементарен и не изисква никакви усилия. Ето и необходимите за нея съставки и пълната рецепта.

Вземете един литър вода, един килограм обикновен лук, 4о грама кафява захар, две малки лъжички куркума и един малък корен от така полезния джинджифил.

Първо сипете водата в тенджера или друг подходящ съд и първо добавете към нея кафявата захар. Сложете на котлона, който е загрят на умерена температура и го оставете да се вари.

Лука обелете, а после го нарежете на четвъртинки и го прибавете в тенджерата. Последни добавете вътре куркумата и настъргания корен от джинджифила като не забравяте да разбърквате добре.

“Фигурин

Изчакайте сместта да заври и може да намалите температурата на котлона. След това не бързайте да сваляте от печката, а изчакайте водата да намалее поне наполовина.

Когато отварата престане да ври, махнете я от котлона и я оставете малко да поизстине. Вече поохладената смес сипете в стъклен буркан като прецедите отварата преди това. Затворете буркана добре и го поставете да се съхранява в хладилника.

Пийте по 50 грама от отварата два пъти на ден – сутрин на гладно и преди едно от основните хранения. Ако имате проблеми със стомаха и се страхувате, че може да го раздразни, не пийте на гладно, а поне два часа след закуска и половин час преди обяда и вечерята.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *