Бай Добри от Костенец: Половин село спряхме хаповете с това лекарство за високо кръвно (ето рецептата му)

82-годишният бай Добри от Костенец споделя това домашно лекарство за високо кръвно с всеки, който има проблем!

Изумително домашно лекарство за високо кръвно отървало 82-годишния бай Добри от Костенец от проблема с хипертонията преди четири години. Признава, че знаел рецептата отдавна – още от баща си, но никога не я бил изпробвал, защото не вярвал на природни илачи и „бабини деветини“.

„Лекарствата станаха много скъпи, а с моята пенсия наникъде. То не бяха хапчета само за кръвно, ами и за сърце, за стави – цялата ми пенсия отиваше там. Сега поне хапове за кръвно не купувам, а се поддържам с това лекарство – хем е евтино, хем полезно. Давам на всеки, дето има ядове с кръвното и вече половин село е като ново“, разказва бай Добри.

лекарство за високо кръвно

Лакерството за високо кръвно на бай Добри го отървало от хапчетата

Неговото домашно лекарство за високо кръвно не е познато на широката общественост, но се оказало страшно ефективно. То отлично действа за разреждането на кръвта, а оттам и за бързото оправяне на кръвното налягане.

“Фигурин

Защото отдавна се знае, че високото кръвно налягане или така наречената хипертония, която е страшно опасна, ако не се лекува навреме, е свързана с гъстата кръв и води дори до страшните инфаркт или инсулт.

Рецептата на бай Добри за това лекарство за високо кръвно помага и на работата на сърцето, а също така има и изявени свойства за повишаване на имунната система и подобряване на дейността на черния дроб.

Точните указания за направата на лекарството са следните:

Взимат се пет чаени лъжички с борови иглички, две лъжици кори от обикновен лук и две лъжици плодове от шипка. Това е всичко, което е необходимо.

Всички тези съставки се поставят заедно в литър вода – студена и се слагат на котлона, докато водата заври. След като заври, изключете котлона, но оставете сместта да поври за още около десетина минути. После оставете да поизстине и я прецедете.

„Пийте това количество два дни, без значение дали сутрин, на обяд или вечерта. Аз не ползвам такива точни схеми като модерните. Пия от лекарството, когато съм жаден – по една малка чашка. Гледам обаче да е все преди ядене, така действа по-добре. Като ми свърши отварата, си я правя отново и пак два дни пия“, обяснява бай Добри.

Курсът на лечение с това домашно лекарство за високо кръвно е четири месеца като после се прави почивка и се започва отново само за профилактика, тъй като от хипертонията вече нямало и следа.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

6 коментара по “Бай Добри от Костенец: Половин село спряхме хаповете с това лекарство за високо кръвно (ето рецептата му)

  1. Човече Божие Ангеле Благовестниче Надежда за болните всички (доктори да ближат пепелта под твоите нозе Бог да те дарува сьс още 30 години живот.За такиваХора, като Теб Бог дьржи Света.Целувам твоите Честни рьце! Бог дате Благослови -Амин⛪??А за Докторите Сребролюбци местото им е Тук ??. С уважение:Григориос Теодоридис от Пазарджик?

  2. Човече Божие Ангеле Благовестниче Надежда за болните всички (доктори да ближат пепелта под твоите нозе Бог да те дарува сьс още 30 години живот.За такиваХора, като Теб Бог дьржи Света.Целувам твоите Честни рьце! Бог дате Благослови -Амин⛪??А за Докторите Сребролюбци местото им е Тук ??.grigoriosteodoridis@gmail.com

  3. Защо не искате да го побликувате идиоти? -Защото подценявам Докторите,защото е на По- Високо ниво от тях Педераси мрьсни . Духайте го!

  4. Какво означава кори от обикновен лук /това, което, обикновено
    изхвърляме ли?/

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *